Zodiacul chinezesc pentru luna august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna august 2020


Șobolan (luna decembrie, semnul clasic Săgetător):

Nu veţi avea noroc în toate planurile. Relaţia cu partenerul(a) de cuplu se îndreaptă în direcţia dorită, însă vă veţi confrunta cu dificultăţi din punct de vedere financiar şi al sănătăţii. Nici în carieră lucrurile nu sunt tocmai roz. Relaţiile cu colegii(ele) şi şefii(ele) sunt turbulente şi aveţi probleme în atingerea obiectivelor profesionale. Bine ar fi să continuaţi să munciţi şi să vă aşteptaţi la lucruri bune în viitor. Este indicat să evitaţi cât de mult puteţi certurile. Se poate să câştigaţi mulţi bani, însă cheltuiţi şi mai mult. Aşa că fiţi mai chibzuiţi(te). Dacă sunteţi singuri(e), veţi avea multe ocazii să schimbaţi lucrurile.


Bivol (luna ianuarie, semnul clasic Capricorn):

Luna august 2020 se anunţă a fi o lună echilibrată pentru nativii(ele) acestei zodii. Dezvoltarea profesională poate avea loc doar dacă aveţi relaţii bune cu colegii(ele) şi şefii(ele). Toate dificultăţile pot fi depăşite cu răbdare. Din punct de vedere financiar, veniturile arată excelent. Totuşi, vă puteţi confrunta cu pierderi din cauza cheltuielilor în exces sau a investiţiilor neinspirate. Relaţia cu cel(a) drag(ă) este instabilă. Armonia poate fi obţinută prin comunicare şi compromis.


Tigru (luna februarie, semnul clasic Vărsător):

Evoluţia va fi pozitivă pentru nativii(ele) acestei zodii. Obţineţi succese însemnate la serviciu pentru că depăşiţi orice greutate aţi întâmpina. Călătoriile din motive profesionale se vor dovedi extrem de avantajoase. Rezultatele financiare sunt încurajatoare. Veţi primi bani din surse neaşteptate, diferite faţă de cele profesionale. Banii care vă rămân în plus pot fi investiţi în alte afaceri. Relaţia cu persoana iubită ar putea fi uşor tensionată. Însă împreună cu el(a) veţi găsi soluţii la orice problemă.






Iepure (luna martie, semnul clasic Peşti):

Nu veţi fi foarte norocoşi(ase) în această lună. În carieră veţi avea de înfruntat foarte multe provocări. Este necesar să dezvoltaţi relaţii armonioase cu cei(le) cu care lucraţi pentru a trece cu bine peste toate aceste greutăţi. Principala sursă de venit o reprezintă serviciul. Şi fără alte venituri trebuie să amânaţi investiţiile. Puteţi economisi bani dacă reduceţi cheltuielile. Însă, relaţia de cuplu va înflori în această lună. Iar dacă sunteţi singuri(e), veţi avea o mulţime de şanse pentru a cuceri o persoană specială. Dacă sunteţi decişi(se), aţi putea pune bazele unei relaţii pe termen lung.


Dragon (luna aprilie, semnul clasic Berbec):

Lucrurile se vor îmbunătăţi pe măsură ce luna august se apropie de sfârşit. Dacă munciţi foarte mult şi sunteţi dedicaţi(te) veţi avea numai de câştigat din punct de vedere profesional. Bine ar fi să staţi deoparte de subiectele controversate şi să aveţi relaţii armonioase cu cei(le) cu care lucraţi. În absenţa unui surplus bănesc nu sunt şanse să investiţi sau să economisiţi bani. Ar trebui să nu acordaţi împrumuturi nimănui. Relaţia cu persoana dragă a început să scârţâie. Veţi putea rezolva această problemă prin comunicare şi evitarea discuţiilor în contradictoriu.


Șarpe (luna mai, semnul clasic Taur):

Această lună nu va fi o lună extraordinară pentru nativii(ele) acestei zodii. Însă lucrurile s-ar mai putea ameliora prin controlul stabilităţii mintale. La locul de muncă lucrurile arată excelent prin alegerea strategiilor corecte. Ar fi indicat să evitaţi obstacolele prin diplomaţie şi determinare. Focalizaţi-vă pe obiectivele voastre, iar rezultatele vor fi extraordinare. Cu banii nu veţi sta rău. Fluxul financiar devine tot mai consistent. Surplusul financiar îl puteţi utiliza pentru a face investiţii profitabile.






Cal (luna iunie, semnul clasic Gemeni):

Această lună arată promiţător din punct de vedere financiar, la fel şi în cazul relaţiei de cuplu. Persoanele care se ocupă cu afaceri se descurcă bine, ceea ce înseamnă că profiturile vor fi semnificative. Mai mult, apar noi şanse de afaceri care le vor creşte abundenţa financiară. Iar relaţia cu persoana iubită se ameliorează dacă folosiţi la maximum comunicarea. Legăturile dintre voi şi cel(a) drag(ă) se întăresc prin tact şi răbdare. Dacă sunteţi singuri(e) ar trebui să vă măriţi cercul social. Printre noile cunoştinţe v-aţi putea întâlni şi sufletul pereche.


Capră/Oaie (luna iulie, semnul clasic Rac):

Se anunţă vremuri bune pentru nativii(ele) acestei zodii din mai toate punctele de vedere în luna agust 2020. Din punct de vedere profesional se anunţă o creştere excepţională. Veţi putea depăşi cu lejeritate toate provocările şi aveţi o mulţime de şanse pentru a creşte. Ar trebui să profitaţi de aceste ocazii prin planificare şi muncă serioasă. Din punct de vedere financiar, veniturile vor depăşi cu mult cheltuielile. Surplusul bănesc poate fi utilizat pentru economii şi investiţii. Relaţia cu cel(a) pe care îl/o iubiţi se îndreaptă în direcţia potrivită, iar dacă sunteţi singuri(e) aveţi toate şansele să vă găsiţi sufletul pereche în această lună.


Maimuță (luna august, semnul clasic Leu):

În această lună veţi beneficia de sprijinul prietenilor(elor) şi a familiei pentru a evolua. Persoanele care se ocupă cu afaceri vor avea multe şanse pentru a-şi mări proiectele şi pentru a a obţine profituri semnificative. Indicat ar fi să vă concentraţi pe eficientizarea afacerilor. Şi din punct de vedere financiar lucrurile se prezintă bine. Veniturile cresc, însă acelaşi lucru se întâmplă şi cu cheltuielile. Aşa că nu vor rămâne prea mulţi bani pentru economii şi speculaţii financiare. Relaţiile sentimentale trec prin momente tensionate din cauza certurilor dintre parteneri(e). Însă, nu ar trebui să le permiteţi persoanelor din exterior să intervină.






Cocoș (luna septembrie, semnul clasic Fecioară):

Contactele sociale vă vor fi de ajutor pentru dezvoltarea personală. Situaţia financiară evoluează excelent. Excedentul financiar poate fi obţinut doar prin reducerea cheltuielilor. Investiţiile se vor dovedi extrem de profitabile şi vor avea ca efect creşterea averii personale. Călătoriile în interes de afaceri se dovedesc a fi stresante cu impact negativ asupra stării voastre de sănătate.


Câine (luna octombrie, semnul clasic Balanţă):

Norocul este de partea voastră în luna august 2020. Profesional, veţi avea o mulţime de provocări de înfruntat, însă veţi avea numai de câştigat. Competiţia de la locul de muncă nu are nicio şansă în faţa voastră. Călătoriile în interes de serviciu sau de afaceri vor avea succes. Veţi obţine promovarea dorită sau recompense financiare. Dacă sunteţi singuri(e) veţi avea oportunităţi pentru a schimba situaţia în totalitate. Dacă călătoriţi în afara ţării s-ar putea să vă găsiţi acolo sufletul pereche. Iar dacă sunteţi într-o relaţie de multă vreme, nu ar fi de mirare să o oficializaţi.


Mistreț (luna noiembrie, semnul clasic Scorpion):

Se anunţă o lună pozitivă pentru nativii(ele) acestei zodii. Din punct de vedere al carierei lucrurile sunt minunate. Veţi putea găsi soluţii creative la orice problemă. Însă este nevoie de muncă multă şi optimism pentru a vă folosi la maximum capabilităţile. Dar eforturile vă vor fi răsplătite cu vârf şi îndesat. Veţi fi promovaţi(te) şi, totodată, veţi primi şi o creştere substanţială de salariu. Dieta şi sportul vor juca un rol decisiv în îmbunătăţirea sănătăţii voastre.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS