Zodiac chinezesc, 17-23 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 17-23 august 2020


Șobolan:

V-aţi fixat pe un anumit rezultat pe care îl așteptați și nu vreţi pentru nimic în lume să vă gândiţi și la alte variante. Această idee fixă vă poate ține departe de o mulțime de alternative care ar putea fi mult mai bune și mai profitabile, ca atare renunţaţi la anumite așteptări, la o programare foarte strictă pe care v-aţi făcut-o cândva și acceptați schimbările din mers. Nici nu ştiţi cum se ivește altceva mult mai bun, dar dacă sunteţi concentraţi(te) pe un singur scop, s-ar putea să-l rataţi, visând doar la cel deja stabilit.


Bivol:

Săptămâna aceasta sunteţi neglijenţi(te) cu chestiunile financiare și aveţi tendința de a le trata cu indiferență. Această atitudine poate fi păguboasă. Dacă nu vă treziţi la timp ori nu calculaţi corect unele sume sau acceptați să cumpăraţi un obiect fără să vă uitați la preț sau la calitate, ori bateți palma pentru o afacere fără să vă informaţi atent cu privire la adevărata valoare a acelei tranzacții. La prima vedere aveţi impresia că totul e banal, lipsit de riscuri, subestimând gravitatea anumitor situații. O infimă eroare de calcul poate avea efecte grave mai târziu, deci nu vă jucaţi așa cu banii!


Tigru:

Sunteţi mulţumiţi(te) de cursul anumitor evenimente, chiar dacă încă nu se petrece nimic ieșit din comun, dar această normalitate e binevenită. În aceste zile trataţi orice hop, orice impas, orice obstacol care vi se mai ivește în cale ca pe ceva absolut firesc în evoluția spre succes, nu-i daţi mai multă importanță decât merită. Cu calm, cu răbdare, cu înțelepciune, depășiți orice hop cu ușurință, ca atare nu vă cramponaţi de nimicuri. Viața merge mai departe cu naturalețe şi la fel merită să faceţi și voi: trăiţi totul cu bucurie, convinşi(se) că, aţi mai învățat ceva util pentru viață!






Iepure:

În zilele care vin, sunteţi foarte optimişti(ste) și entuziaşti(ste) pentru că vă aflaţi într-un punct al planurilor care vă motivează foarte mult. Aveţi convingerea că toate merg ca pe roate, că înaintaţi repede și bine spre ceea ce v-aţi propus, aveţi încredere că totul va fi bine. Toate lucrurile se așază acolo unde trebuie, atunci când trebuie, indiciu că sunteţi susţinuţi(te) pe toate planurile ca să vă atingeţi scopul mult mai repede. Așadar, menţineţi acest ritm alert și mai ales acest tonus ridicat, pentru că succesul visat e din ce în ce mai aproape. Gândiţi pozitiv și continuaţi așa!


Dragon:

Rutina de zi cu zi vă consumă toată energia încât nu mai apucaţi să vă ocupaţi de nimic altceva decât de chestiuni administrative prin dosare și de restanțele care își așteaptă rândul. Dacă pentru această săptămână v-aţi planificat ceva mai interesant, va trebui să amânaţi pe altădată, pentru că acum trebuie să aduceţi la zi mărunțișurile pe care le-aţi tot amânat în ultima perioadă. După ce scăpaţi de ele, vă puteți gândi și la alte lucruri, dar, pentru nişte firi active ca voi, e frustrant să bateţi pasul pe loc cu astfel de fleacuri.


Șarpe:

Echipa de lucru din care veţi face parte în aceste zile, are numai de câștigat, pentru că sfaturile primite de la voi se vor dovedi a fi salvatoare. Împărtăşiţi cu drag ceea ce ştiţi fără să așteptați nimic în schimb, pentru că aceasta este forma în care întoarceţi celor din jur ceva din serviciile pe care vi le-au oferit aceștia cu alte ocazii. Sunteţi nişte consilieri(e) înţelepţi(te) care oferă cele mai inteligente soluții chiar și la cele mai complicate probleme, pentru că priviţi lucrurile logic și imparțial. Ceilalți(lelalte) ar trebui să vă urmeze îndrumările, pentru că sunt sfaturi bune!






Cal:

Începutul de săptămână vă aduce o veste care vă strică buna dispoziție, dar și planurile pe care le aveaţi în gând, deci trebuie să vă pregătiţi pentru o schimbare bruscă. Nu vă convine ceea ce auziţi, dar aţi putea totuși să vă consolaţi cu ceea ce vi se oferă în schimb, chiar dacă nu e deloc la nivelul așteptărilor voastre. Tot e ceva decât deloc. Aveţi ceva de comentat, de criticat, judecățile voastre pot fi aspre, poate corecte și binemeritate la urma urmei, dar ele nu vor schimba cu nimic sensul negativ în care au luat-o lucrurile. În cele din urmă, veţi accepta înfrângerea.


Capră/Oaie:

Atrageţi alături persoane fără experiență care vă privesc cu admirație, așteptând mult de la voi în aceste zile. Vor un sfat, o îndrumare, o lecție de viață, indiciu că vă apreciază mult experiența sau superioritatea în unele planuri. Aveţi ce să le împărtăşiţi, ştiţi atâtea, ca atare vă veţi dedica lor cu inimă deschisă, dornici(e) să transmiteți mai departe ceea ce ştiţi. Nimic nu e mai încântător decât să vedeţi oameni care nu știau nimic atunci când au venit și pleacă de aici cu lecția învățată, fiind cu ceva mai înțelepți decât la început. Puteți fi nişte profesori(are) excelent(e) pentru persoanele tinere!


Maimuță:

Săptămâna debutează cu multă muncă. Munciţi cu drag și sunteţi conştienţi(te) că rezultatele proiectului la care vă aduceţi contribuția depind numai și numai de forțele voastre. Deţineţi toate resursele necesare unui succes deplin: chef de muncă, energie, răbdare, ambiție pentru a pune în practică ceea ce aţi învățat la nivel teoretic, deci nu e decât o chestiune de timp până se văd roadele muncii voastre. Sunteţi pe drumul cel bun, apar stimulente pe parcurs care vă confirmă faptul că ceea ce faceţi e de valoare și va avea efectele scontate la final, deci nu vă opriţi: punctul final nu e departe!






Cocoș:

Anturajul în care vă aflaţi în aceste zile vă ambiționează să daţi tot ce aveţi mai bun din voi, să nu așteptați, să acţionaţi, pentru că aceasta este o perioadă perfectă pentru o inițiativă de zile mari. Deţineţi toate resursele pentru a reuși ce v-aţi propus și aveţi mare noroc de un grup de colaboratori(are) foarte buni(e) care vă împing de la spate și își aduc și contribuția la scopul final. Pe cont propriu, fiecare separaţi(te), rezultatele nu ar fi aceleași, dar, unindu-vă cu toții(ate) forțele, ritmul va crește, înaintând împreună spre reușită!


Câine:

Pentru a putea depăși starea de timiditate crescută din aceste zile, veţi avea nevoie de o garanție, de ceva cert pe care să vă puteți baza. Atât timp cât nimeni nu v-o oferă, parcă aţi călca pe coji de ouă, permanent speriaţi(te) de ce s-ar putea întâmpla. Luptaţi cu aceste emoții negative, pentru că și ele pot fi sursa unor evenimente neplăcute, deoarece atunci când abordaţi o acțiune siguri(e) pe voi și fără nicio frică, nimic nu vă mai poate intimida. Informația menită să vă alunge teama poate apărea!


Mistreț:

Afacerile voastre ar trebui să cunoască în această săptămână o ameliorare, pentru că veţi găsi noi idei profitabile care vă vor asigura un venit în creștere. Clienții(tele) vor aprecia ceea ce le oferiţi, puteți primi felicitări și laude sincere, ceea ce devine motivul pentru care vă veţi implica și mai mult în ceea ce faceţi. Sunteţi mândri(e) de ceea ce vă iese din mâini sau din minte și, cât timp apar aprecieri și bani sunteţi capabili(e) de reușite și mai grozave! Cum să nu lucraţi cu pasiune când vedeţi bucurie și plăcere în ochii celor cărora le dedicaţi munca voastră?





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS