Zodiac chinezesc, 10-16 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 10-16 august 2020


Șobolan (luna decembrie, semnul clasic Săgetător):

Acest an stă sub semnul Șobolanului. Aveţi nevoie de organizare şi multă muncă pentru a reuşi ce v-aţi propus. Prima zi a săptămânii este prielnică pentru a rezolva lucrurile pe care le-aţi lăsat neterminate. Ţineţi cont că pe parcursul întregii săptămâni este necesar să echilibraţi viaţa profesională cu cea de familie.


Bivol (luna ianuarie, semnul clasic Capricorn):

Anumite persoane vă pot enerva în această săptămână. Oricum vă veţi simţi, este indicat să nu luaţi nicio decizie importantă de a vă schimba modul de viaţă. Evenimentele ce vor avea loc spre sfârşitul săptămânii oferă şansa de împăcare. Rămâneţi fermi(e) cu privire la timpul vostru în weekend. Se anunţă voie bună şi e bine să profitaţi de ea pentru energia voastră.


Tigru (luna februarie, semnul clasic Vărsător):

Nu e o idee bună să vă lăsaţi orgoliul să vă oprească din a exprima ce simţiţi. Dacă nu sunteţi corecţi(te), veţi pierde. Veţi munci foarte mult toată săptămâna şi poate că nu veţi vedea rezultatele dorite imediat. Cu toate acestea, ele sunt pe aproape. Bucuraţi-vă de weekend şi fiţi flexibili(e).






Iepure (luna martie, semnul clasic Peşti):

Ei bine, această săptămână este despre a împărtăşi sentimente, idei, speranţe şi vise. Cum pot avea vreo idee persoanele apropiate vouă, despre unde vă îndreptaţi sau ce doriţi cu adevărat dacă nu vă deschideţi în faţa lor? Spre mijlocul săptămânii, nu permiteţi discuţiilor fără sens să vă supere. În weekend, veţi experimenta adevărata prietenie sau momente de dragoste în cuplu.


Dragon (luna aprilie, semnul clasic Berbec):

Primele două zile ale săptămânii pot fi deosebite pentru voi. Împărtăşiţi-vă viziunea. Este greu să vă refuze cineva vreo solicitare când sunteţi toţi(ate) numai un zâmbet. A treia şi a patra zi a săptămânii sunt excelente pentru întâlniri de afaceri. Feriţi-vă de persoanele fără scrupule în a cincea zi a săptămânii. În weekend fiţi atenţi(te) la temperamentul vostru. Riscaţi să vă enervaţi mult prea repede.


Șarpe (luna mai, semnul clasic Taur):

Dacă sunteţi nesiguri(e) cu privire la direcţia spre care se îndreaptă relaţie voastră de cuplu, comunicaţi-vă sentimentele şi preocupările. Singura problemă este că puteţi primi răspunsuri care nu vă convin. Toată săptămâna trebuie să fiţi pregătiţi(te) să ajutaţi unii(ele) membri(e) ale familie mai tineri(e) sau mai în vârstă, iar în weekend, încrederea în cineva vă va fi restabilită.






Cal (luna iunie, semnul clasic Gemeni):

Sunteţi apreciaţi(te) în mediul profesional, iar prima parte a săptămânii este plină cu succese. În a patra zi a săptămânii primiţi o veste care vă va da putere. Weekendul, rezervaţi-l familiei. Daţi-vă voie să vă bucuraţi de o perioadă relaxantă, în care să vă încărcaţi bateriile.


Capră/Oaie (luna iulie, semnul clasic Rac):

Aşteptaţi-vă ca noi aventuri să apară în viaţa voastră. Cel puţin veţi întâlni oameni interesanţi şi veţi descoperi lucruri recente la care să vă gândiţi. Pentru unii(ele) nativi(e), va fi şi un val de romantism. De voi depinde cât de mult va evolua. Încercaţi să vă odihniţi de îndată ce începe weekendul.


Maimuță (luna august, semnul clasic Leu):

Aveţi decizii de luat acum cu privire la viitorul unei anumite relaţii mai speciale. Nu vă temeţi să fiţi oneşti(ste). Orice decideţi, planificaţi cu mare atenţie şi nu grăbiţi lucrurile. În weekend, veţi descoperi unde se află de fapt o persoană dragă vouă.






Cocoș (luna septembrie, semnul clasic Fecioară):

Natura voastră impulsivă vă poate face să luaţi decizii în grabă, mai ales la începutul săptămânii. Nu vă hazardaţi. Aveţi răbdare şi luaţi hotărâri importante după mijlocul săptămânii, când lucrurile se vor mai clarifica pentru voi. În a patra şi a cincea zi a săptămânii vi se poate părea că cineva este prea critic cu voi. În weekend puteţi face o călătorie cu un/o prieten(ă) bun(ă). Vă va ajuta să vă lărgiţi orizonturile.


Câine (luna octombrie, semnul clasic Balanţă):

Problemele dificile cer soluţii dificile. Ca să alegeţi ceva în această săptămână, s-ar putea să fie nevoie să faceţi un sacrificiu. Oricum, va merita. Va fi destul de greu să vă focalizaţi pe propriile voastre priorităţi. Weekendul vă va oferi clipe de relaxare şi momente plăcute.


Mistreț (luna noiembrie, semnul clasic Scorpion):

Fiţi pregătiţi(te) să acceptaţi să fiţi mai flexibili(e) şi pregătiţi(te) pentru compromis. Spre mijlocul săptămânii, va fi voie bună şi veţi avea ocazia să împarţiţi aceste momente cu prietenii(ele). Mai mult, weekendul vă va prinde cu o energie pozitivă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS