Portalul Leului s-a activat în data de 8 august

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Portalul Leului s-a activat în data de 8 august


Portalul Leului reprezintă o aliniere cosmică, în poziții cheie, a Pământului, Soarelui și a stelei Sirius în fiecare an, în data de 8 august. Activarea acestui portal astrologic înseamnă că fluxul energetic din această zi este mai puternic decât în mod obișnuit. Aliniamentul Soarelui, a stelei Sirius și a Pământului se numește Poarta Leului datorită faptului că acesta apare când Soarele este în semnul astrologic al Leului.

După activarea Portalului Leului puteți face pași importanți pentru vindecarea rănilor sufletești mai vechi. Comunicarea se desfășoară mai eficient, astfel că vă puteți expune sentimentele mai ușor sau vă puteți elibera de orice tristețe care v-a marcat. S-ar putea să vă simţiţi mai intuitivi(e) și să deveniţi mai creativi(e). Este un moment prielnic de a începe un proiect sau o nouă etapă a vieții.


Berbec:

Sunt mari șanse să vă reconectaţi cu prieteni(e) pe care nu le-aţi mai văzut de mult, dar ar fi indicat să nu așteptați ca ei(le) să facă primul pas. Profitaţi de deblocarea canalului de comunicare din această perioadă și reluaţi legăturile cu persoanele dragi sufletului vostru.






Taur:

Nu a fost tocmai ușor să vă focalizaţi doar pe muncă în ultima vreme, dar vestea bună e că după data de 3 august, Luna Plină din Casa Vărsătorului va activa a zecea casă a carierei, ambiției și a succesului și veţi putea să vă concentraţi mai mult pe ceea ce aveţi de făcut.


Gemeni:

Veţi simți că trebuie să mergeţi într-o nouă direcție din punct de vedere sentimental, mai ales după data de 9 august, când Venus va încheia un tur complet prin zodia Gemeni. În următoarele două săptămâni veţi simți o dorință foarte mare de a vă extinde orizonturile și de a spune „Da” unor noi provocări.


Rac:

Luna Plină în zodia Vărsătorului activează a opta casă a intimității. Chiar dacă vă veţi simți puțin debusolaţi(te) la început, ar fi bine să vă turaţi la maxim motoarele și să profitați de magnetismul pe care îl transmiteți, mai ales din punct de vedere spiritual.






Leu:

Veţi intra într-o nouă etapă a relaționării cu celelalte persoane și veţi putea să vă exteriorizaţi cu o mai mare uşurinţă. După activarea Portalului Leului, veţi găsi noi modalităţi de comunicare, veţi putea exprima mai lesne ce vă doriţi.


Fecioară:

V-aţi cam pierdut din randament în ultima vreme, însă Luna Plină în zodia Vărsător vă va activa a Șasea Casă, cea a productivității și a sănătății. Nu puneţi presiune pe voi și setaţi-vă obiective; doar așa veţi putea să duceţi la bun sfârșit tot ce aţi început.


Balanţă:

Dacă simţiţi că nu sunteţi siguri(e) în privința unei persoane care este departe de voi acum este momentul să îi spuneţi ce simţiţi. Recomandat ar fi să folosiţi cuvintele în scris și nu pe cale verbală, veți comunica mult mai bine și mesajul va fi mai profund.






Scorpion:

Din 8 august încolo, când se va activa Portalul Leului, veţi simți o dorință apăsătoare de a vă întoarce la lucrurile de bază care vă fac fericiţi(te), precum petrecutul timpului cu familia, în propriul cămin. Simţiţi că asta este energia de care aveţi nevoie pentru a vă reîncărca bateriile.


Săgetător:

Indiferent dacă veţi strânge vechea gașcă de prieteni(e) și vă veți extinde împreună orizonturile sau veţi cunoaște persoane noi, acum vă simţiţi mai sociabili(e) și mai comunicativi(e) ca oricând.


Capricorn:

Stabilitatea și siguranța sunt nevoile primordiale ale unui(ei) nativ(e) născut(ă) în această zodie. De aceea în următoarea perioadă veţi găsi modalități inovatoare de a vă atinge aceste obiective. Pentru următoarele zile, îndreptaţi-vă atenția către aceste lucruri, fie că vorbim despre stabilitatea în cuplu sau în afaceri.






Vărsător:

Orice ar spune persoanele din jur, voi nu sunteţi de acord. Vreţi să vă contraziceţi și credeţi că doar ce spuneţi voi este corect. Un val de furie ar putea să vă cuprindă, însă indicat ar fi să apelaţi la maturitate, în orice fel de discuție sunteţi angrenaţi(te) în aceste zile. Aveţi răbdare și fiţi calmi(e).


Peşti:

Simţiţi că trebuie să fiţi mai buni(e) și mai darnici(e), iar dorința se accentuează, mai ales după data de 8 august. Deschideţi-vă cel de-al treilea ochi și lăsaţi înțelepciunea divină să vă cuprindă. Veţi avea acces direct la puterile voastre intuitive și veţi știi exact ce pași aveţi de urmat.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS