În noaptea dintre 1 și 2 septembrie vom avea parte de Lună Plină în Pești

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
În noaptea dintre 1 și 2 septembrie vom avea parte de Lună Plină în Pești


Berbec:

Pentru a putea merge mai departe cu viața voastră trebuie să acceptați tot ce s-a întâmplat până acum, să vă recunoaşteţi greșelile și să învăţaţi lecțiile care vă pot ajuta în viitor. Nu fiţi dezamăgiţi(te), totul se întâmplă cu un motiv, sunteţi fix acolo unde trebuie să fiţi cu viața voastră.


Taur:

Nu mai regretaţi atât de mult trecutul și nici nu vă mai faceţi atâtea griji cu privire la viitor. Primul nu mai există, nu mai puteți face nimic pentru a îl schimba, iar al doilea nu ştiţi cum va fi. Singurul moment care contează cu adevărat este prezentul - învăţaţi să vă bucuraţi de el și să îl trăiţi cum ştiţi mai bine.


Gemeni:

Dacă aveţi de luat decizii importante, învăţaţi să faceţi un pas în spate, să analizaţi situația în care vă aflaţi astfel încât să vă daţi seama de ce aveţi nevoie cu adevărat. Chiar dacă oamenii din jurul vostru vă dau sfaturi bune, încercaţi să vă lăsaţi conduşi(se) de intuiție pentru că voi știţi cel mai bine cum vreţi să fie viața voastră.






Rac:

Nu mai ţineţi în voi atâtea stări și emoții pentru că nu vă faceţi nimic altceva decât rău. Învăţaţi să spuneţi ce gândiţi și ce se află cu adevărat în sufletul vostru fără perdea - astfel veţi reuși să creaţi legături mult mai sincere și mai mature în relațiile cu oamenii din jurul vostru.


Leu:

Este o perioadă grea, însă trebuie să aveţi încredere că, până la urmă, totul va fi bine. Alegeţi să credeţi în voi indiferent de situație, să vă spuneţi că totul va fi bine și să vă bucuraţi de călătoria pe care o faceţi pentru că este una cu lecții extrem de importante, care vă vor fi de mare ajutor în viitor.


Fecioară:

Este timpul să vă ridicaţi de la pământ și să vă continuaţi drumul în viață. Va fi greu, însă este necesar să faceţi asta. Nu puteți rămâne în același capitol plin de durere, de frustrări și de resentimente. Alegeţi să lăsaţi în spate trecutul și să mergeţi mai departe.






Balanţă:

Profitaţi de această perioadă pentru a analiza mai mult relația pe care o aveţi cu voi; puneţi-vă întrebările importante și descoperiţi-vă. Învăţaţi să vă daţi seama de ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi(te) cu adevărat și luptaţi cu tot sufletul pentru asta. Nu vă opriţi până când nu ajungeţi acolo unde visaţi să fiţi.


Scorpion:

Tot ce s-a întâmplat în trecut trebuie să rămână acolo. A fost o parte importantă din viața voastră, însă povestea merge mai departe. Închideţi definitiv acest capitol pentru a îl putea deschide pe următorul - sunteţi mai puternici(e) decât credeţi și veţi putea trece și peste asta.


Săgetător:

Învăţaţi să vă trăiţi viața fix așa cum vă doriţi; nu luaţi în calcul ce spun persoanele din jurul vostru, fiecare are o percepție diferită asupra fericirii și modului în care să se bucure de prezent. Faceţi tot ce vă place fără să vă gândiţi că aţi putea fi judecaţi(te) de ceilalți(lelalte).






Capricorn:

Nu vă ascundeţi emoțiile, nu vă mințiți singuri(e) pentru că băgând sub preș toate aceste stări, nu veţi face nimic altceva decât să amânaţi perioada de vindecare reală a sufletului vostru. Acceptaţi ceea ce simţiţi, de la fericire la tristețe, durere, dezamăgire, ură, frustrare și lucraţi cu toate aceste sentimente.


Vărsător:

Nu sunteţi singuri(e) în această lume; îndrăzniţi să spuneţi că nu mai puteți atunci când vă simţiţi depăşiţi(te) de situație și cereţi ajutorul de la oamenii din jurul vostru. Nu vă fie teamă să fiţi vulnerabili(e); persoanele care vă iubesc necondiționat vă vor fi alături nu doar în momentele bune, ci și în cele mai puțin bune.


Peşti:

Aveţi încredere în voi chiar și în cele mai dificile momente. Aceasta este o perioadă grea, nu o viață grea - să nu uitați niciodată că după furtună apare cel mai frumos curcubeu și soarele strălucește mai puternic. Mergeţi mai departe cu viața voastră, va fi mai bine în scurt timp.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS