Luna a început un nou ciclu în data de 19 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Luna a început un nou ciclu în data de 19 august 2020


Luna a început un nou ciclu în data de 19 august 2020, la ora 5:41, ora României. În următoarea perioadă veţi experimenta intensitatea Lunii Noi în zodia Leu.


Acest an a adus până acum multe schimbări radicale (unele destul de negative) pentru majoritatea semnelor zodiacale. Dar trebuie să învăţaţi să fiţi recunoscători(are) pentru numeroasele ocazii pe care le-aţi obținut, pentru lecțiile pe care le-aţi învățat și pentru acest drum deoarece aţi reușit să creşteţi și să evoluaţi în câteva luni mai mult decât aţi făcut-o în ultimii ani.


Aţi profitat la maxim de oportunitățile care v-au ieșit în cale?

Ar fi indicat să luaţi o pauză de la tot ce faceţi și să vă gândiţi la modalitățile prin care puteţi aduce schimbarea în viața voastră. Și, de asemenea, să aveţi în minte faptul că maximizarea unei şanse nu trebuie să fie întotdeauna legată de randament; ocazia de a vă elibera de tot ce a fost în trecut și de a lucra la liniștea interioară ar trebui exploatată la fel de mult precum oportunitatea de a începe un proiect pe plan profesional.






Luna Nouă în zodia Leului vă va îndemna să profitaţi din plin de cărțile care vă sunt puse pe masă. Luna vă va trimite vibrații pozitive și vă va umple inimile cu optimism. Acest lucru vă va oferi motivația de a continua și de a avea încredere în voi pe tot parcursul lui 2020.

Pe măsură ce Luna va crește în semnul Leului, Marte va fi la intensitate maximă din punct de vedere energetic, aceste două evenimente aducând o explozie de hotărâre, pozitivism și motivație.

Vă veţi simți puternici(e), gata să mutaţi munții din fața voastră, în timp ce Marte vă va împinge către acțiune, ajutându-vă în același timp să eliminaţi toate lucrurile care nu vă mai folosesc.






Sfatul Universului: nu exageraţi cu munca!

Pe de altă parte, Universul vă sfătuiește ca, în cazul în care aţi muncit în mod constant, să luaţi o pauză deoarece, dacă nu faceţi asta, vă veţi simți extenuați(te) de energia lui Marte. Trebuie să învăţaţi să aveţi grijă de voi și să vă găsiţi echilibrul.

Ceea ce observaţi că se manifestă în viața voastră în timp ce Luna Nouă din Leu vă încarcă cu magia ei este, de fapt, ceea ce aveţi nevoie. Se prea poate să nu vă daţi seama de adevăratele voastre nevoi, însă este important să aveţi încredere în Univers.

Trebuie să aveţi răbdare și să găsiţi modalități eficiente de a calma nivelurile de energie care cresc enorm în această perioadă.

Să îi permiteţi lui Marte să aprindă focul vostru interior pentru a duce la bun sfârșit lucrurile, însă să nu o lăsaţi să vă consume complet. Trebuie să învăţaţi să canalizaţi energia din nou în timp ce rămâneţi conectați(te) la calmul pe care îl transmite luna.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS