Cele trei semne zodiacale norocoase ale lunii august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele trei semne zodiacale norocoase ale lunii august 2020


Rac:

După o perioadă anevoioasă, în care aţi făcut câteva schimbări majore în viața voastră fără să ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi, iată că această lună vă aduce acea liniște interioară de care aveţi cu adevărat nevoie. În sfârșit reuşiţi să vă redescoperiţi și să fiţi în legătură cu sufletul vostru. Înţelegeţi că nu puteți controla totul, așa că preferaţi să faceţi un pas înapoi și să îi permiteți Universului să vă îndrepte pe calea potrivită pentru voi. Aveţi răbdare și nu mai încercaţi să controlaţi totul - unele lucruri trebuie să rămână libere.

Zilele norocoase: 4, 16, 27.

Cuvintele cheie ale lunii august 2020: liniște sufletească, iubire, inteligență emoțională, curaj.

Putere ascunsă: curajul de a accepta faptul că uneori nu puteți verifica direcția drumului pe care mergeţi și de a fi slabi(e) în fața destinului.






Scorpion:

În această lună aştrii sunt de partea voastră; alegeţi să ieşiţi din zona de confort și să vă urmaţi visurile fiindcă acum aveţi şansa să vi le împliniţi și să trăiţi cele mai frumoase momente ale vieții voastre. Aveţi încredere în voi și nu vă fie frică să ieşiţi din zona de confort, să faceţi greșeli, să învăţaţi și să testaţi lucruri noi. Este un interval interesant de pe urma căruia veţi învăța foarte multe, așa că profitaţi de el și bucuraţi-vă de toate schimbările.

Zilele norocoase: 3, 9, 26.

Cuvintele cheie ale lunii august 2020: răbdare, încredere în sine, transformare.

Putere ascunsă: puterea de a vă schimba rapid starea de spirit în funcție de ceea ce se întâmplă în jurul vostru.






Capricorn:

Treceţi printr-o perioadă destul de captivantă, cu câteva schimbări neașteptate de care ar fi bine să profitați. Chiar dacă primiţi sfaturi bune de la cei(le) din jurul vostru, de data aceasta încercaţi să observaţi adânc în sufletul vostru și să vă lăsaţi conduşi(se) de intuiție - pentru că voi ştiţi cel mai bine de ce aveţi nevoie pentru a fi cu adevărat împliniţi(te). Această lună poate fi cea mai frumoasă lună pentru voi de până acum, trebuie doar să profitați de ea și să învăţaţi să vă bucuraţi de necunoscut, să trăiţi fiecare zi cu zâmbetul pe buze și să luaţi lucrurile așa cum sunt fără să încercaţi să le mai controlaţi în vreun fel sau altul.

Zilele norocoase: 7, 11, 29.

Cuvintele cheie ale lunii august 2020: hotărâre, curiozitate, aventură.

Putere ascunsă: Vă daţi seama imediat de ceea ce va urma.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS