Cele 3 semne zodiacale norocoase în a doua jumătate a lunii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele 3 semne zodiacale norocoase în a doua jumătate a lunii


Taur - În sfârșit vă eliberaţi de trecut

După o perioadă extrem de grea pe toate planurile, iată că Universul începe să lucreze și în favoarea acestor nativi(e), iar voi vedeţi, în sfârșit, puțină rază de speranță către viitor. Lucrurile încep să se aranjeze, voi vă liniştiţi, iar sufletul vostru pare să fie tot mai fericit. Vă daţi seama cât sunteţi de puternici(e) și prin câte aţi putut trece, vă învăţaţi lecțiile din toate aceste întâmplări, alegeţi să lăsaţi trecutul în spate și să vă bucuraţi de momentul prezent, singurul care contează cu adevărat. Acceptați faptul că sunteţi acolo unde trebuie să fiţi și nu mai grăbiţi nimic; nu vă mai faceţi planuri și vă lăsaţi purtaţi(te) de val având, totuși, grijă de inima voastră.






Fecioară - Aveţi parte de două săptămâni minunate

Ultimele două săptămâni ale acestei luni sunt cu adevărat speciale pentru Fecioare. Reuşiţi să petreceţi mai mult timp cu voi înşivă(sevă), să vă daţi seama cine sunteţi și de ce aveţi nevoie cu adevărat de la viață pentru a fi fericiţi(te) și, cel mai important, să vă faceţi un plan pentru viitor de care să vă ţineţi și să vă ajute să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Visurile voastre sunt mărețe, însă nu trebuie să vă daţi bătuţi(te). Bucuraţi-vă de această călătorie, exploraţi, experimentaţi, învăţaţi din greșeli și din eșecuri și luptaţi pentru ceea ce vă doriţi. Drumul este unul dificil, însă presărat cu surprize interesante.






Capricorn - Reuşiţi să rezolvaţi probleme importante

În următoarele două săptămâni întreaga atenție vă este îndreptată asupra vieții profesionale; aştrii vă oferă posibilitatea de a vă ocupa de câteva probleme destul de serioase și grele pe care până acum le-aţi tot amânat. Îndrăzniţi să credeţi în voi și să ieşiţi din zona de confort, să ascultați sfaturile primite de la persoanele din jurul vostru însă, de data aceasta să vă bazaţi pe intuiție. Cercetaţi fiecare situație și nu luaţi decizii în grabă pentru că s-ar putea să le regretați în scurt timp. Spre sfârşitul lunii, rezultatele vă vor impresiona și vă vor demonstra încă o dată cât sunteţi de puternici(e).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS