Ce anume ai pierdut sau învățat din fosta ta relație

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce anume ai pierdut sau învățat din fosta ta relație


Berbec:

Aţi realizat că nu trebuie să aşteptaţi după nimeni dacă nu vă vede adevărata valoare încă de la început. Aveţi multe calități și aveţi nevoie ca persoana de lângă voi să le observe la timp.


Taur:

Aţi învățat că vă doriţi o relație cu o persoană jovială și amuzantă, nu pe cineva care este serios mai tot timpul. Zâmbetele trebuie să facă parte din viața voastră.


Gemeni:

V-aţi dat seama că vreţi să fiţi cu cineva care nu vrea să facă doar aceleași lucruri în fiecare zi. Vreţi puțină adrenalină în viața voastră și zilnic să aveţi o experiență diferită.


Rac:

Aţi realizat că sunteţi mult prea sufletişti(ste), iar oamenii au tendința să profite de bunătatea voastră. Vreţi cu ardoare să schimbaţi asta la voi și veţi reuși.






Leu:

Aţi învățat că nu ar trebui să fiţi cu cineva doar pentru că este extrem de atrăgător(are). Într-un final, personalitatea contează cel mai mult.


Fecioară:

Pentru voi, este foarte importantă conexiunea și chimia pe care o aveţi cu partenerul(a) vostru(astră), oricât de siropos ar suna. Da, cam asta înseamnă o relație perfectă pentru voi și asta e lecția pe care aţi primit-o.






Balanţă:

V-aţi dat seama că vă ataşaţi prea mult, prea repede și că aveţi nevoie să vă mai creşteţi standardele, asta dacă vreţi să întâlniţi acea persoană cu adevărat specială.


Scorpion:

Nu mai acceptați minciuna, iar o relație în care adevărul nu e prezent nu e pe gustul vostru. Aţi aflat asta pe calea cea mai grea, dar niciodată nu e prea târziu.


Săgetător:

Câteodată, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să plecaţi, în loc să vă complicaţi viața inutil încercând să faceţi să meargă o relație care nu mai poate fi salvată.






Capricorn:

Aţi realizat că nu puteți fi cu cineva doar de dragul a ceea ce aveți sau din cauza obișnuinței. Este nevoie de mult mai mult decât atât pentru o relație sănătoasă.


Vărsător:

V-aţi dat seama că nu vă puteți baza doar pe persoana de lângă voi pentru a vă aduce fericire în viață. Puteți face asta și pe cont propriu.


Peşti:

Aţi învățat că sunteţi nişte persoane care nu pot suporta ca cel(a) de lângă voi să flirteze constant cu alte persoane. Sunteţi nişte persoane geloase, iar asta este ceva ce nu puteți accepta.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS