20 august - 5 septembrie 2020: planeta Mercur în zodia Fecioară

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
20 august - 5 septembrie 2020: planeta Mercur în zodia Fecioară


Mercur, planeta-simbol a comunicării, tehnologiei, călătoriilor, se întoarce acasă, în zodia Fecioară. Între 20 august şi 5 septembrie, vă puteţi aştepta la îmbunătăţirea abilităţii de a învăţa, la stabilirea unor detalii de călătorie mult mai uşor decât o făceaţi până acum şi la o avalanşă de discuţii. Fecioara este o zodie muncitoare, iar lui Mercur îi place să fie ocupat şi implicat în activităţi mentale. Este un moment favorabil să vă ocupaţi de detalii, să organizaţi şi să vă faceţi planuri.


Berbec:

Mercur în Fecioară vă susţine cele mai inovative idei pentru proiectele voastre de muncă. Cu cât credeţi mai mult în viziunea voastră, cu atât mai clară devine ea iar Mercur şi Fecioara vă asigura de asta. Perioada până în 5 septembrie vă permite să obţineţi prin munca voastră ceea ce vă aduce satisfacţie şi să schimbaţi ce nu funcţionează. Aveţi încredere în ghidarea venită prin instinctele voastre.


Taur:

Planeta Mercur în zodia Fecioară vă setează pentru schimbări pozitive. Până în 5 septembrie, aveţi o fereastră de timp ce vă încurajează să vă exprimaţi creativitatea în munca voastră pentru a avansa foarte mult, însă totuşi să o faceţi în moduri practice şi aplicabile. Asumaţi-vă riscuri care vă susţin creşterea şi ajutaţi-vă să rupeţi angajamente în care aţi jucat inconştient după reguli care nu vă mai ajută să evoluaţi.


Gemeni:

Acest tranzit vă încurajează să faceţi cât mai multă curăţenie în casa voastră. Deschideţi larg dulapurile pe care le accesaţi mai rar. Daţi la o parte orice produs pentru care nu simţiţi bucurie sau pe care nu l-aţi mai folosit demult. În această perioadă ţelul vostru ar trebui să fie minimalizarea excesului şi să vă eliberaţi loc pentru energie nouă. Dacă realizaţi că asta este valabil şi pentru viaţa voastră personală, nu daţi înapoi şi aplicaţi şi acolo aceeaşi regulă. Emoţiile trebuie şi ele investigate, eliberate şi reciclate la fel de mult precum rochia sau costumul pe care nu le-aţi mai purtat de foarte mulţi ani.


Rac:

Acest tranzit vă va ajuta să vă axaţi pe folosirea practică a clipelor din zilele obişnuite. Calendarul vostru de activitate are nevoie să fie organizat excepţional de bine acum pentru a putea realiza tot ce este în agendă. Această perioadă de timp vă învaţă, totodată, cum să vă exprimaţi mai bine ideile spre un grup mai larg de oameni. Cu cât sunteţi mai disciplinaţi(te) cu privire la scris, predat, organizat de gânduri, cu atât veţi avea un impact pozitiv la mai multe persoane.






Leu:

Mercur în Fecioară vă susţine şi vă doreşte să fiţi mai buni(e) decât cea mai bună versiune a voastră de până acum. Situaţia voastră financiară cere un moment nou de progres, deci felul în care vă câştigaţi existenţa va trece prin schimbări substanţiale şi benefice. Cu cât sunteţi mai sinceri(e) cu privire la ce vreţi să faceţi şi ce vă doriţi de fapt, cu atât mai puţină ezitare veţi avea să vă obţineţi dorinţa.


Fecioară:

Aceasta este perioada voastră să străluciţi, Fecioarelor. Sezonul vostru este plin de suport cosmic şi vă asistă să faceţi schimbări mari şi de durată. Există o abundenţă de descoperiri acum pentru viitorul vostru. Exprimarea de sine sinceră este cea care vă ajută să dezvoltaţi o relaţie cu creativitatea voastră. Cerurile vă implora să credeţi în voi şi să riscaţi să îi/le lăsaţi şi pe ceilalţi(lelalte) să ştie că o faceţi!






Balanţă:

Mercur în Fecioară vă cere să faceţi curăţenie în acele camere mai ascunse din viaţa voastră. Dacă vreţi să creaţi spaţiu nou, o cameră doar a voastră, un loc în care să vă retrageţi trebuie să vă suflecaţi mânecile şi să treceţi la treabă. Dacă nu construiţi spaţiile de tip incubator potrivite pentru noile răsaduri de idei, proiecte şi posibilităţi, este greu spre imposibil ca ele să aibă unde să capete formă. Această perioadă de timp vrea de la voi să vă mobilizaţi muzele, să creaţi spaţii în care să le chemaţi şi să le ţineţi la voi ceva vreme.


Scorpion:

Acest tranzit vă vede că sunteţi mult mai sociali(e) şi sociabili(e) decât în general. Perioada aceasta de timp vă doreşte să vă bucuraţi de partea voastră jucăuşă şi distractivă, să vă duceţi la evenimente, la petreceri şi să faceţi un efort să aflaţi de acele reuniuni sociale care vă trezesc curiozitatea. Sunt mari şanse să întâlniţi oameni noi care să vă ajute să aveţi o gândire neconvenţională şi să puteţi păşi spre neaşteptat şi spre aventuri interesante.


Săgetător:

Acest tranzit vă setează cariera pe o traiectorie de succes. Rezultatele dobândite cu trudă şi trofeele pe care le meritaţi acum se datorează faptului că v-aţi asumat riscuri înţelepte şi ştiţi că aceasta este calea pentru voi. Acum sunteţi susţinuţi(te) să vă construiţi în continuare o structură inovatoare, ceva cu semnificaţie profesională. Cu cât este mai eficientă, cu atât mai multe posibilităţi apar de aici.






Capricorn:

Acest tranzit vrea de la voi să vă exploraţi ideile, filozofiile şi locurile îndepărtate pe care le puteţi aborda cu o gândire inovatoare. Sunteţi pregătiţi(te) pentru o schimbare. Exploraţi toate cărările care vi se deschid pentru ceva ce vă pasionează mult în domeniile de învăţat, predat sau călătorit. Acum nu sunt vremurile să jucaţi siguri(e) sau să staţi ascunşi(se).


Vărsător:

Mercur în Fecioară vă aduce idei şi direcţii inovatoare în afaceri şi moduri noi de a lucra în colaborările voastre. Este un timp bun pentru a regândi relaţiile voastre cu plăţile, veniturile, datoriile şi toate felurile în care vă împărţiţi timpul, energia şi talentul cu alţii(tele). Sunt oameni care au ce aveţi voi nevoie acum, deci ţineţi minte că nu sunteţi deasupra lor şi fiţi deschişi(se) să primiţi ajutorul, asistenţă sau resursele lor.


Peşti:

Acest tranzit vă cere să faceţi o revizuire amănunţită şi înţeleaptă a relaţiilor voastre în ceea ce priveşte înţelegerile, angajamentele, limitele, graniţele existente. Cu cât sunteţi mai atenţi(te) la detaliile din dinamica pe care o aveţi cu alţii(tele), cu atât veţi avea parte de descoperiri care vă ajută să vă atingeţi obiectivele de relaţii împlinite şi fericite. Se poate să fiţi puţin mai vulnerabili(e) şi deschişi(se) cu cei(le) care s-au dovedit că sunt de încredere şi sunt capabili(e) să fie alături de voi mai în profunzime.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS