Zodiac chinezesc, 20-26 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 20-26 iulie 2020


Șobolan (luna decembrie, semnul clasic Săgetător):

Te poţi simţi inhibat(ă) şi neîncrezător(are), mai ales la începutul săptămânii. Acţiunile tale sunt timide şi rezervate, iar persoanele din jurul tău sunt insistente şi au multe solicitări. Din fericire, weekendul mai calmează atmosfera şi îţi dă ocazia să te relaxezi. Dacă eşti singur(ă), sunt posibile aventuri romantice.


Bivol (luna ianuarie, semnul clasic Capricorn):

Ca să ai succes pe viitor trebuie să te comporţi ca şi când ai avea deja. Vei face o mai bună impresie persoanelor din jurul tău şi, în plus, vei atrage exact ceea ce-ţi doreşti. Calmul şi căldura de care dai dovadă vor stârni admiraţia celorlalţi(te). Există şi riscul unor dezamăgiri personale, însă te vei repune rapid pe picioare. Cu ajutorul concentrării şi al autocontrolului vei reuşi să străluceşti în orice domeniu îţi propui.


Tigru (luna februarie, semnul clasic Vărsător):

Comunicarea cu toată lumea este la nivel înalt în această săptămână. Vei întâlni foarte multe persoane, în special datorită reţelelor de socializare. Se anunţă şi călătorii care te vor ajuta să îţi îndeplineşti planurile. Nu uita să iei în considerare toate opţiunile atunci când iei o hotărâre şi nu ignora riscurile. Poţi ajunge să munceşti mai mult ca să repari ceva ce ai stricat din grabă.






Iepure (luna martie, semnul clasic Peşti):

O săptămână în care îţi forţezi limitele. Vrei să depăşeşti toate obstacolele şi poţi deveni foarte pretenţios(asă), atât în ceea ce te priveşte, cât şi în relaţiile cu ceilalţi(lelalte). Poţi fi nerăbdător(are) şi se recomandă o atitudine cu mai mult calm, pentru a obţine rezultate mai bune. Petrece mai mult timp cercetând şi organizând, astfel încât proiectele tale să aibă mai multe şanse de reuşită.


Dragon (luna aprilie, semnul clasic Berbec):

Săptămâna poate începe cu o întâlnire romantică. Te simţi vrăjit(ă) şi în al nouălea cer. Mijlocul săptămânii este ideal pentru afaceri, deci profită să-ţi stabileşti întâlnirile de miercuri încolo. Weekendul îţi poate aduce satisfacţia unor rezultate profesionale deosebite. Veştile bune apar de vineri încolo.


Șarpe (luna mai, semnul clasic Taur):

Simţi o dorinţă puternică de a ieşi în lume şi, poate, cine ştie, aşa îţi vei cunoaşte jumătatea. Ai şarm, iar bărbaţii/femeile se vor bucura de compania ta. Dacă te înscrii în rândul norocoşilor(aselor) care au deja un/o partener(ă), te pregăteşti pentru o săptămână specială. Ieşirile vor colora puţin viaţa de cuplu.






Cal (luna iunie, semnul clasic Gemeni):

Eşti un om muncitor, iar superiorii prind încredere în tine. Planificarea atentă şi conştiinciozitatea încep să aducă recompense. Spre mijlocul săptămânii spune cu convingere ceea ce crezi. Ai lucruri importante de împărtăşit. Weekendul poate aduce momente plăcute, mai ales dacă eşti singur(ă). Sunt şanse mari să întâlneşti pe cineva de care să te îndrăgosteşti.


Capră/Oaie (luna iulie, semnul clasic Rac):

Săptămâna începe sub puternica influenţă a celor din jurul tău. Simţurile lor îţi depăşesc logica şi eşti puţin confuz(ă). Lucrurile se mai clarifică spre mijlocul săptămânii şi poţi lua decizii corecte. Zona romantică cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă spre sfârşitul săptămânii. Dacă eşti singur(ă), păstrează-ţi calmul şi foloseşte-ţi şarmul pentru a cuceri persoana pe care ai pus ochii.


Maimuță (luna august, semnul clasic Leu):

O săptămână cu energie în creştere, în care îţi poţi demonstra toate talentele. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut şi vei depăşi cu uşurinţă fiecare obstacol care îţi apare în cale. Nu neglija sentimentele oamenilor. Mesajele lor te pot ajuta să îţi schimbi atitudinea faţă de anumite lucruri. Dacă nu faci acest lucru sunt posibile rupturi, atât la nivelul relaţiilor de cuplu, cât şi la nivelul relaţiilor cu prietenii(ele) sau cu membri(e) ai(le) familiei.






Cocoș (luna septembrie, semnul clasic Fecioară):

Dacă eşti dispus(ă) să faci compromisuri, poţi avea rezultate remarcabile. Aceasta este o săptămână dinamică, dar nu forţa lucrurile. Ca să ai inspiraţie, scrie-ţi obiectivele clar şi pune-le la vedere. Vineri aduce un moment de reflecţie care îţi va da puterea să mergi mai departe. Weekendul aduce o atmosferă fierbinte. Dacă eşti îndrăgostit(ă) de cineva, a venit vremea să-i spui ce simţi. Poţi avea un început de relaţie promiţător.


Câine (luna octombrie, semnul clasic Balanţă):

Dacă te-ai gândit vreodată să intri în politică, acum este momentul prielnic. Fii generos(asă) şi nu ezita să îi/le ajuţi pe ceilalţi(lelalte) să ducă o viaţă mai bună. Dacă eşti singur(ă), este o săptămână norocoasă şi pentru găsirea jumătăţii.


Mistreț (luna noiembrie, semnul clasic Scorpion):

Începutul săptămânii poate fi aglomerat, de aceea se recomandă să anulezi întâlniri sau obiective care nu sunt pe ordinea priorităţilor. Mijlocul săptămânii este ideal să-l dedici relaţiei de cuplu. Nu mai amâna rezolvarea unor conflicte dintre tine şi partener(ă). Weekendul are bune auspicii pentru întâlniri sentimentale sau de afaceri. Indiferent despre ce e vorba în cazul tău, mergi înainte cu încredere şi profită de acest moment astral favorabil.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS