Zodiac chinezesc, 13-19 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 13-19 iulie 2020


Șobolan (luna decembrie, semnul clasic Săgetător):

Provocările vin din ceea ce nu a fost rostit. Alege cu atenţie comentariile pentru a nu ajunge în situaţii penibile. Zilele de 15 şi 16 sunt perfecte pentru afaceri şi pentru distracţie. Ai putea fi atras(ă) de calităţile enigmatice ale unei persoane pe care o vei întâlni.


Bivol (luna ianuarie, semnul clasic Capricorn):

Caută să fii mai maleabil(ă), mai ales în prima parte a săptămânii. Munceşte, dar fă-ţi timp şi pentru distracţie şi relaxare. Zilele de 15 şi 16 sunt favorabile pentru prezentarea unor servicii sau produse de care te ocupi fie la serviciu, fie într-un proiect personal.


Tigru (luna februarie, semnul clasic Vărsător):

Începutul săptămânii poate fi mai greoi, mai ales dacă lucrezi în echipă. Unii(ele) colegi(e) par rătăciţi(te) şi îţi dau bătăi de cap. Dar, uşor, uşor, lucrurile îşi revin la normal şi tu poţi să te ocupi mai mult de sarcinile tale. Zilele de 15 şi 16 sunt excelente pentru întâlniri de afaceri.






Iepure (luna martie, semnul clasic Peşti):

Ai grijă la oamenii care îţi promit prea multe. Este aproape imposibil să le rezolve pe toate, aşa că nu te bucura prea mult. Păstrează-ţi scepticismul şi bucură-te dacă chiar se ţin de cuvânt. Zilele de 15 şi 16 sunt excelente pentru afaceri, aşa că dacă ai vreo propunere, şefii(ele) pot fi încântaţi(te) de prezentarea ta.


Dragon (luna aprilie, semnul clasic Berbec):

La începutul săptămânii vei fi persoana potrivită la locul potrivit. Profită la maximum de această situaţie. Zilele de 15 şi 16 pot fi mai grele. Nu tot ce îţi propui îţi iese, iar dacă îţi iese trebuie să depui un efort ridicat. În weekend poţi rezolva câteva probleme din sfera profesională de care nu te-ai putut ocupa la serviciu.


Șarpe (luna mai, semnul clasic Taur):

Este o săptămână minunată pentru întâlniri de afaceri, mai ales în prima parte. Dacă eşti în căutarea unui serviciu mai bun, până în data de 16 este o perioadă bună. Profită de ea. Spre sfârşitul săptămânii iubirea este la putere.






Cal (luna iunie, semnul clasic Gemeni):

Săptămâna poate începe confuz şi o poate ţine tot aşa până la sfârşit dacă nu iei măsurile necesare. Caută să fii cumpătat(ă), oricât de mare ar fi furtuna. Succesul în afaceri necesită răbdare şi perseverenţă, dar şi flexibilitate.


Capră/Oaie (luna iulie, semnul clasic Rac):

Păstrează-ţi maleabilitatea la începutul săptămânii. Puţină lume este serioasă, de ce să încerci să forţezi ceva. Întâlnirile de afaceri sunt mult mai profitabile în zilele de 15 şi 16, deci ai grijă cum faci programările. Comunicarea este favorizată de aştrii spre sfârşitul săptămânii.


Maimuță (luna august, semnul clasic Leu):

Este o săptămână prielnică pentru a-ţi face planuri şi bilanţuri economice. Încerci să te linişteşti din acest punct de vedere, să-ţi uşurezi lucrurile astfel încât să te bucuri de lucruri simple, care nu includ nişte cheltuieli costisitoare.






Cocoș (luna septembrie, semnul clasic Fecioară):

La începutul săptămânii eşti entuziasmat(ă) să afli soluţii uşoare pentru toate sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Profită la maximum de această perioadă şi ocupă-te de cât mai multe lucruri posibile, fără să te extenuezi fizic. Spre sfârşitul săptămânii, aştrii le favorizează pe persoanele singure.


Câine (luna octombrie, semnul clasic Balanţă):

În prima parte a săptămânii ai de-a face cu persoane cărora le place să dramatizeze. Dacă nu le poţi ocoli, măcar nu intra în jocul lor. Te pot goli de energie şi nu te mai poţi ocupa de îndatoririle tale. Unii(ele) pot încerca să se folosească de bunătatea ta.


Mistreț (luna noiembrie, semnul clasic Scorpion):

Săptămâna începe cu semne bune în dragoste. Dacă nu ai încă un/o partener(ă) de cuplu, norocul îţi va surâde. Mijlocul săptămânii este favorabil dacă eşti în căutarea unui serviciu. Weekendul readuce atmosfera romantică. Cuplurile pot planifica o călătorie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS