Horoscopul karmic al lunii august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul karmic al lunii august 2020


Urmează o perioadă extrem de interesantă pentru foarte multe zodii, din punct de vedere karmic. Dar ce înseamnă karma? Conform definiției oficiale, karma este un concept filosofic, prin care nicio acțiune nu rămâne fără urmare. Karma poate fi explicația a două cunoscute proverbe românești: „Ce semeni aia aduni” sau „Cum îți așterni așa dormi”. Luna august 2020 vine cu surprize de proporții în special în viețile Fecioarelor, Leilor și Capricornilor.


Persoanele născute în zodia Berbecului sunt în continuare în aşteptare pe planul carierei și nu trebuie să se expună oricât de încrezători(are) ar fi că lucrurile sunt pe făgașul normal. Răbdarea e de aur în aceste momente.


Nativii(ele) născute în semnul Taurului muncesc foarte mult și obțin rezultate impresionante. Le este apreciată în sfârșit autoritatea pe care au pierdut-o din cauza intrigilor care s-au creat în cercul lor de prieteni(e), în ultima perioadă.






Persoanele născute în zodiile Gemenilor, Balanței și Vărsătorului trec prin tot felul de stări contrare. Spun ceva și fac altceva, iar din această cauză au tendinţa să ia de multe ori decizii greşite.


Cei(le) născuţi(te) în semnele Racului, Scorpionului și Peștilor trebuie să finalizeze anumite planuri de care s-au apucat încă de la începutul anului.


Nativii(ele) născute în zodia Leului vor fi bucuroase în sfârșit de o evoluţie pozitivă din viața lor, în sensul că sunt șanse mari să câştige o sumă mare de bani, mai ales în a doua jumătate a lunii august 2020.






Persoanele născute în semnul Fecioarei strălucesc în luna august 2020. S-ar putea ca unii(ele) să dea lovitura în afaceri.


Cei(le) născuţi(te) în zodia Săgetătorului vor fi echilibraţi și vor lua cele mai bune decizii pentru sănătatea lor, pentru situația lor sentimentală și nu numai.


Nativii(ele) născute în semnul Capricornului au parte și ei(le) de un noroc neprevăzut. Unul dintre proiectele lor de viață va prinde contur.






Cei(le) născuţi(te) în zodia Vărsătorului le-ar putea pica cu tronc o persoană şi ar putea fi mai mult decât o aventură de-o vară.


Persoanele născute în semnul Peștilor sunt în continuare întârziaţi cu anumite decizii și vor face tot ce se poate pentru a se reorienta profesional, iar unii(ele) dintre ei(le) vor renegocia anumiți termeni din contractele care i-au făcut să dea din nas în semn de nemulţumire, destul de mult în ultima perioadă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS