Zodiac chinezesc, 8-14 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 8-14 iunie 2020


Șobolan (luna decembrie, semnul clasic Săgetător):

E timpul să îţi limpezeşti situaţia în relaţiile personale. Te poţi baza pe creativitate pentru a pune lucrurile la punct. Şobolanii singuri pot avea parte de magie în această săptămână.


Bivol (luna ianuarie, semnul clasic Capricorn):

Fă loc neaşteptatului în viaţa ta. Lucrurile se întâmplă fie că vrem sau nu, primeşte cu bucurie tot ce vine. Fii sociabil(ă), analizează oportunităţile. Orice este posibil. În plan profesional, cuvântul cheie este „control”.


Tigru (luna februarie, semnul clasic Vărsător):

Emani energie pozitivă care atrage ca un magnet lume în jurul tău. Dacă eşti singur(ă), cu atât mai bine, pentru că nu este exclus să-ţi găseşti jumătatea în rândul „admiratorilor(arelor)”. S-ar putea chiar ca o relaţie de prietenie să se transforme într-o relaţie sentimentală.






Iepure (luna martie, semnul clasic Peşti):

Relaţiile, indiferent de natura lor, intră într-o atmosferă stresantă. Vibraţiile negative din sfera profesională se răsfrâng şi asupra vieţii personale. Fii atent(ă)!


Dragon (luna aprilie, semnul clasic Berbec):

O săptămână plină de surprize. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să îţi întâlneşti marea iubire. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de cuplu, partenerul(a) te va răsfăţa aşa cum nici n-ai visat vreodată.


Șarpe (luna mai, semnul clasic Taur):

Relaţia de cuplu este înfloritoare. O perioadă propice să vorbeşti cu sinceritate despre sentimentele tale, despre nevoi şi visuri. Dacă eşti singur(ă), sunt posibile călătorii în care să întâlneşti persoane noi şi, de ce nu, sufletul pereche.






Cal (luna iunie, semnul clasic Gemeni):

Cuvântul-cheie al săptămânii este întâlnire. Te vezi cu o mulţime de oameni care te pot ajuta atât în plan profesional, cât şi în plan personal. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să întâlneşti o persoană cu care să ai o chimie perfectă.


Capră/Oaie (luna iulie, semnul clasic Rac):

O săptămână în care trebuie să înveţi să suporţi toate stările de spirit ale celorlalţi(te). Cu toţii(ate) avem zile bune şi zile mai puţin bune. Nu este cea mai propice perioadă să începi o relaţie sentimentală.


Maimuță (luna august, semnul clasic Leu):

O perioadă relaxantă, cu discuţii care te împlinesc spiritual. Dacă eşti singur(ă), cineva din anturajul tău face pe peţitorul(area), însă nu este cazul să te aventurezi în ceva pentru care nu eşti pregătit(ă). În plan profesional, pot apărea câteva dispute.






Cocoș (luna septembrie, semnul clasic Fecioară):

Decizii importante în familie sau ajuţi un/o membru(ă) al/a familiei să ia o hotărâre decisivă. Dacă eşti singur(ă), e mai bine să aştepţi. Nu este cea mai bună perioadă să începi o relaţie sentimentală.


Câine (luna octombrie, semnul clasic Balanţă):

Ai tendinţa de a fi mai dur(ă) cu partenerul(a) de cuplu, iar el(a) îţi răspunde cu aceeaşi monedă. Dacă eşti singur(ă), ascultă-ţi intuiţia. Îţi va dicta foarte bine dacă o persoană este sau nu potrivită pentru tine.


Mistreț (luna noiembrie, semnul clasic Scorpion):

Relaţia de cuplu prosperă. Mergi împreună cu partenerul(a) la petreceri, reuniuni. Dacă eşti singur(ă), poţi întâlni o persoană specială, cu care să ai o chimie instantă. În plan profesional, nu abandona ceea ce ai început, chiar dacă poate părea dificil să ai succes.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS