Horoscopul copiilor. Ce trăsături particulare are micuţul tău?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul copiilor. Ce trăsături particulare are micuţul tău?


Berbec:

Copiii născuţi în zodia Berbecului, nu ascultă de nimeni, se plictisesc repede și sunt încăpăţânaţi. Sunt atraşi de orice competiție, sport, de victorie și nu reacționează bine atunci când ies pe locul doi. Independența lor vă va da mari bătăi de cap, însă îi veţi adora atunci când veţi observa că vă puteți baza pe ei.


Taur:

În primii ani de viață vor fi mai molcomi, blânzi, răbdători, calmi. Își vor crea atașamente de lucruri, oameni, cuvinte. Nu concep să piardă ceva. Sunt cei mai gurmanzi, dar și cei cu simțul estetic cel mai pronunțat. Au propriul ritm, deci nu vă supăraţi pe ei dacă nu se mișcă așa de repede precum v-aţi dori.


Gemeni:

Curiozitatea a fost creată pentru copiii născuţi în semnul Gemenilor. Vor să experimenteze multe lucruri, vor vorbi destul de repede și se vor mișca la fel. Veţi avea senzația că trec superficial de la o activitate la alta, însă ei doar se plictisesc și învață să se adapteze.






Rac:

Cu cât îi veţi răsfăța mai mult, cu atât se vor desprinde mai greu de voi. Copiii născuţi în zodia Racului sunt foarte ataşaţi de mama lor, sensibili, vulnerabili, cărora le va fi dor de voi deși sunteţi plecaţi de doar cinci minute. Veţi observa că sunt mai ruşinoşi și că se simt cel mai bine acasă la ei.


Leu:

Veţi auzi foarte des pronumele „eu” de la copiii născuţi în semnul Leului, dornici să iasă în evidență încă din primii ani de viață. Se vor lăuda, vor dori doar lucruri de calitate și frumoase, nu vor accepta să îi ignoraţi și se vor supăra imediat. Au nevoie permanentă de validare.


Fecioară:

Vor fi nişte copii mai timizi, vrednici, ordonaţi, organizaţi și modeşti. Deși vor comenta des la masă, să ştiţi că nu au pretenții mari. Le plac să schimbe, să eficientizeze și să se simtă utili. Vor învăța repede să spele vasele, să se ocupe de curățenie, dar și de alte treburi ale casei.






Balanţă:

Vor să fie frumos îmbrăcaţi, apreciaţi și complimentaţi. Le va fi frică de singurătate, dar și de conflicte. Evitaţi să vă certați cu cineva în prezența lor. Le este necesar un mediu echilibrat, în care să nu existe vorbe urâte, gesturi brutale. Vor învăța singuri bunele maniere.


Scorpion:

Copiii născuţi în această zodie sunt introvertiţi, cu un spirit de observație fantastic, invidioşi, dar și foarte ușor de rănit. Se tem de abandon, de trădare sau de promisiuni deșarte. Au o memorie extraordinară mai ales în ceea ce privește greșelile altora față de ei. În plus, se vor comporta precum nişte detectivi.


Săgetător:

Copiilor născuţi în semnul Săgetătorului le plac să fie în compania celorlalți, să practice sporturi, să îi duceți în călătorii sau să purtați discuții despre viață. Vor fi destul de curioşi și vor specula absolut orice. Vor fi precum nişte mici judecători şi vă vor reproșa orice nedreptate.






Capricorn:

Copiii născuţi în această zodie sunt cuminţi, înțelegători, înţelepţi și foarte organizaţi. Ca să nu mai spunem de răbdarea uimitoare pe care v-aţi dori-o și voi. Nu apreciază lucrurile de pe o zi pe alta și nici copiii care nu sunt ambițioși. Au clipe în care vor să stea singuri.


Vărsător:

Încă de mici se vor opune oricărei reguli. Pentru ei nu există „că așa se face”. Sunt prietenoşi și foarte independenţi. Le vor păsa de cei suferinzi și vor încerca să creeze o lume mai bună. Vor fi destul de rebeli și diferiţi față de alţi copii.


Peşti:

Copiii născuţi în semnul Peştilor sunt foarte sensibili, generoşi și foarte miloşi. Vor fi în stare să își sacrifice propriile jucării pentru alți copii mai săraci. Vor deborda de creativitate și imaginație, dar se prea poate să fie și foarte ușor influențabili. Deci vor avea nevoie să îi învăţaţi să fie și mai pragmatici.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS