Cele mai norocoase zodii ale lunii iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai norocoase zodii ale lunii iunie 2020


Gemeni - Vă daţi seama că voi contaţi

Este momentul să vă puneţi pe primul loc și să legaţi cea mai frumoasă relație cu voi înşivă(sevă) astfel încât să puteți să iubiţi și alţi oameni. Este momentul să fiţi egoişti(ste) și să vă alegeţi pe voi înainte de a îi/le alege pe cei(le) din jurul vostru. Puneţi-vă fericirea voastră mai presus de orice și oricine din această lume. În această lună vă daţi seama cât de importanţi(te) sunteţi voi. Credeţi în voi, credeţi că puteți duce mult mai mult decât aţi dus până acum, credeţi că sunteţi mai puternici(e) decât oricine și orice. Credeţi că ziua de mâine va fi specială. Credeţi că meritați mai mult.


Leu - Aştrii vă pregătesc o surpriză incredibilă

Această lună va fi una cu adevărat specială pentru Lei în ceea ce privește viața personală și asta deoarece aştrii vă îndrumă către o răscruce de drumuri cu două destine incredibile.






Acum este de datoria voastră să vă ascultați inima și să alegeţi cu sufletul. Nu vă lăsaţi influenţaţi(te) de ce spun sau fac persoanele din jur, învăţaţi să luaţi decizia pe care voi o consideraţi potrivită pentru voi. Permiteţi-i sufletului vostru să fie așa cum este. Permiteţi-i să vă șoptească de ce are nevoie pentru a fi cu adevărat fericit și, cel mai important, permiteţi-i să ia deciziile pe care el le simte potrivite.






Capricorn - Reuşiţi să încheiaţi o dată pentru totdeauna ușa trecutului

În sfârșit găsiţi în sufletul vostru puterea de a încheia ușa unui capitol extrem de dureros al vieții voastre o dată pentru totdeauna. Este greu, însă vă veţi simți uşuraţi(te), liniştiţi(te), iar sufletul vostru va fi așa cum nu l-aţi mai văzut de foarte mult timp - lipsit de durere. Universul are un plan incredibil de frumos pentru voi, trebuie doar să mai aveţi puțină răbdare. Între timp, bucuraţi-vă de această nouă călătorie. Este greu, însă este necesar. Gândiţi-vă că acesta nu este finalul, este un nou început. Aveţi grijă de voi, puneţi-vă pe primul loc, alegeţi-vă zi de zi și veţi observa că în scurt timp lucrurile vor fi mai frumoase.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS