Află care sunt cele 2 zile norocoase ale lunii iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Află care sunt cele 2 zile norocoase ale lunii iunie 2020


13 iunie 2020: ultimul pătrar al Lunii în zodia Pești

După eclipsa de Lună Plină din data de 5 iunie, care va avea și avantaje, dar și dezavantaje pentru mulți(te) dintre noi, ultimul pătrar din Pești vine să compenseze zilele mai dificile din preajma eclipsei. Toate semnele zodiacale vor primi ceva deosebit în ziua de 13 iunie: o veste bună, o floare, o declarație de dragoste, o încurajare, un ajutor financiar, un cadou mai ales pentru nativii(ele) din Gemeni și din Pești. Va fi o zi prielnică, cu vibrații benefice și asupra stării noastre de sănătate și vom fi bucuroși să aflăm că prietenii(ele) sau rudele care aveau probleme de sănătate vor fi mult mai bine.


25 iunie 2020: ziua în care Venus își încheie mișcarea retrogradă

Venus traversează zodia Gemenilor și va fi în mișcare retrogradă aproape toată luna iunie, până în data de 25. Dar, joi, 25 iunie, va fi o zi favorabilă pentru toate semnele zodiacale, deoarece va reveni la traiectoria ei directă și vor dispărea multe blocaje din calea noastră. Toate zodiile vor avea de câștigat după ce Venus revine la mersul ei direct, iar primele efecte bune se vor simți în relațiile personale și intime.






Cu toții(ate) putem recâștiga prietenia sau dragostea pierdută, cu toții(ate) putem oferi mai multă sinceritate și afecțiune și ne putem salva relațiile monotone, pline de griji și lipsite de pasiune. Al doilea motiv pentru care va fi o zi norocoasă este legat de problemele noastre financiare, care vor dispărea treptat spre finalul lunii iunie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS