5 semne zodiacale care își ascund latura vulnerabilă față de partener

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
 5 semne zodiacale care își ascund latura vulnerabilă față de partener


1. Vărsător. Este destul de greu să vă daţi seama ce anume simt nativele acestei zodii pentru voi deoarece ele își ascund emoțiile foarte ușor. Poate fi complicat pentru partenerii lor să știe ce le deranjează sau care sunt nevoile lor. Își doresc să dețină controlul, chiar și asupra sentimentelor lor.


2. Taur. Nativele acestui semn zodiacal se lasă cu greu descoperite de parteneri și durează până când pot avea încredere completă în cineva. Își doresc ca persoanele din jur să le perceapă drept nişte femei puternice, pe care nu le doboară nimic, dar știu că ar trebui să își permită să fie și vulnerabile.


3. Scorpion. Misterul este ceea ce le caracterizează pe nativele acestei zodii. Chiar dacă sunt secretoase, își doresc să primească sinceritate de la cei din jur. Experiențele din trecut le-au determinat să nu își exprime sentimentele și să nu spună atunci când se simt dezamăgite.






4. Fecioară. Nativelor acestei zodii le este greu să fie vulnerabile deoarece asta ar însemna să accepte că nu sunt perfecte. Ele se simte mult mai în siguranță dacă își ascund sentimentele față de parteneri, crezând că așa pot sta departe de o posibilă dezamăgire.


5. Balanță. Nativele acestui semn zodiacal nu își arată latura vulnerabilă față de parteneri pentru că le este teamă să nu fie judecate. Vor să fie sincere cu ei, dar limitele interioare le împiedică să facă asta. Chiar dacă partenerii lor sunt sinceri cu ele, tot simt nevoia să își ia anumite măsuri de precauție.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS