18 iunie 2020: Mercur intră în retrograd. Aceste 4 zodii vor simţi impactul

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
18 iunie 2020: Mercur intră în retrograd. Aceste 4 zodii vor simţi impactul


Berbec:

Dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Berbec, atunci cel mai probabil aţi simțit deja vibrațiile lui Mercur retrograd. Ultimele luni au fost destul de dificile pentru voi, încărcate cu multe emoții de necontrolat și stări dificile pe care aţi fost nevoiţi(te) să le gestionaţi; ei bine, luna iunie vă va permite, în sfârșit, să vă relaxaţi și să vă eliberaţi de tot ce aţi trăit până acum. Vă veţi bucura de calmul atât de necesar în scurt timp.


Rac:

Aşteptaţi de foarte mult timp o astfel de perioadă. Având în vedere că Mercur intră retrograd în zodia voastră, acest moment vă va ajuta să deveniţi mai expresivi(e). Pe plan emoțional, este momentul să priviţi în sufletul vostru și să înţelegeţi de ce aţi făcut acea schimbare dificilă pe care deja simţiţi că o regretați. Analizaţi-vă bine sentimentele înainte de a mai lua o decizie importantă.






Fecioară:

Este posibil ca acest Mercur retrograd să se simtă precum o povară pentru Fecioare; sunteţi copleşiţi(te) de tot ce se întâmplă și simţiţi că nu mai puteți ține nimic sub control. De asemenea, în relațiile cu oamenii din jurul vostru vă daţi seama că mulți încep să își arate adevărata față, așa că trebuie să fiţi pregătiţi(te). Nu ezitaţi dacă sufletul vă spune că este important să tăiaţi toate legăturile cu acești oameni.


Capricorn:

Nu închideţi ochii; doar pentru că realitatea voastră nu se potrivește cu așteptările voastre, nu înseamnă că trebuie să renunţaţi sau să priviţi în altă parte. Ghici ce? Aceasta este viața pe care o trăiţi acum. Este momentul să o acceptați așa cum este, cu bune și cu rele și să învăţaţi să mergeţi mai departe pe drumul vostru. Este momentul să înţelegeţi adevărul și să încercaţi ca ziua de mâine să fie mai bună.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS