Pluto retrograd 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Pluto retrograd 2020


Pluto a intrat în ciclul său retrograd în ziua de 25 aprilie și va merge retrograd până în data de 4 octombrie, influențând toate semnele zodiacului într-un mod mai mult sau mai puțin intens.


Berbec:

Pluto retrograd este aici pentru a vă ajuta să primiţi schimbarea în ceea ce privește scopul și destinul vostru în lume. Ambițiile şi dorințele voastre vor suferi o metamorfoză, dar pentru a obține mai întâi succesul va trebui să renunţaţi la anumite tradiții și credințe care nu mai sunt potrivite cu voi acum.


Taur:

Aveți dreptul să vă răzgândiţi şi să vă modificaţi orientarea. Totul, de la valorile voastre până la credințele voastre se află în mijlocul unei transformări profunde, iar Pluto retrograd vă va provoca să vedeţi imaginea de ansamblu. Temele care se învârt în jurul speranțelor și viziunilor voastre despre lume vor suferi o metamorfoză plutoniană.


Gemeni:

Nu aveţi de ce să vă temeţi. Pluto retrograd vrea pur și simplu să vă reevaluaţi relaţiile şi angajamentele – personale și financiare – pentru a obține un echilibru sănătos între ceea ce daţi și ceea ce primiţi și invers. Dacă nu eraţi gata să luaţi decizii şi hotărâri, acum este momentul potrivit.






Rac:

Recoltaţi ceea ce semănaţi. Sunteţi mereu conştienţi(te) de valoarea voastră, iar Pluto retrograd vrea să înfruntaţi dinamica puterii în cadrul parteneriatelor voastre individuale. Sunteţi manipulaţi(te) emoțional sau invers? Acum este momentul să aflaţi ce cred ceilalţi(lelalte) despre voi.


Leu:

Pluto retrograd vă cere să analizaţi cu atenție sănătatea și sfera vieții de zi cu zi, pentru a vă ajuta să profitați la maxim de energie. Aveţi nevoie să vă reorganizaţi mai atent stilul de muncă şi de viaţă pentru a trăi mai sănătos.


Fecioară:

Pluto retrograd este acolo pentru a vă ajuta să vă desprindeţi de anumite structuri și mentalități dobândite anterior, care v-au împiedicat să vă bucuraţi de viață și să o trăiţi la maxim.






Balanţă:

Acasă este locul în care inima voastră ar trebui să fie fericită. Și în ciuda fricii voastre profunde de confruntare, Pluto retrograd vă cere să acţionaţi pentru a vă îmbunătăți viața în general. Totul, de la relațiile pe care le aveţi cu cei(le) dragi până la sănătatea voastră emoțională și viața profesională este pe cale să evolueze acum.


Scorpion:

Din fericire pentru voi, Pluto retrograd vă va provoca să vă exprimaţi într-un mod mai autentic, indiferent dacă vă simţiţi sau nu confortabil. Modul în care comunicaţi spune multe despre voi, mai ales dacă sunteţi antreprenori(are) sau vreţi să preluaţi controlul asupra unei anumite situaţii.


Săgetător:

Care este definiția voastră despre avere? Pluto retrograd nu numai că vă analizează finanțele, ci vă provoacă, de asemenea, să reconstruiţi capacitatea de a câștiga bani. Acesta va fi, de asemenea, momentul pentru a spori şi bogăția sufletului, de a vă îmbunătăți relațiile cu cei(le) dragi.






Capricorn:

Dacă viața voastră ar fi o carte, cum s-ar numi? Cine sunteţi și ce vreţi să lăsaţi în urmă? Pluto retrograd este aici pentru a vă ajuta să distrugeţi convingerile toxice care vă împiedică bunăstarea și succesul personal.


Vărsător:

Doar pentru că nu le puteți vedea nu înseamnă că nu există. Pluto retrograd nu numai că vă va testa credința, ci vă va apropia și de spiritualitate. Indiferent dacă aveţi sau nu o relație cu divinitatea, acest ciclu retrograd vă va ajuta să vă eliberaţi de fricile și obiceiurile voastre inconștiente care înăbușesc dezvoltarea și împlinirea voastră.


Peşti:

Oamenii din viața voastră se aliniază cu speranțele, dorințele și visele voastre? Pluto retrograd dorește să faceţi un pas înapoi și să vedeţi dacă cei(le) dragi vă sprijină și vă inspiră sau vă ajută să atingeţi cele mai importante obiective.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS