Luna Neagră din ziua de 22 mai 2020 schimbă destine

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Luna Neagră din ziua de 22 mai 2020 schimbă destine

În data de 22 mai, la ora 20:39, avem Lună Neagră în zodia Gemeni, o perioadă ce va veni cu multă activitate din partea cosmosului. Neptun, Venus, Saturn și Mercur își vor elibera energiile.

A venit momentul să căutaţi cât mai adânc în sufletul vostru și să vă întrebaţi cum v-ar plăcea să arate viitorul vostru. Să vă amintiţi, totuși, că veţi culege ceea ce veţi semăna sub efectele acestei luni.

Luna Neagră apare pe cerul întunecat. Este timpul să vă gândiţi la întuneric ca la un moment al creației. Daţi drumul visurilor voastre în Univers și să îi permiteţi divinității să vă îndrume.

Trebuie să vă amintiţi că incertitudinea pe care o aduce este doar un indiciu al schimbării. Este în puterea voastră să alegeţi ce fel de schimbare va fi. Este în puterea voastră să alegeţi transformarea pe care v-o doriţi și să permiteţi lunii să vă îndrume.






Cerul întunecat din timpul Lunii Negre din Gemeni este momentul perfect pentru voi să vă stabiliţi intențiile pentru viitor. Dacă credeţi cu adevărat în ce vreţi să faceţi, trebuie să vă luaţi inima în dinți și să vă apucaţi de treabă; să nu mai aşteptaţi să vă pice din cer, recomandă horoscop-urania.org.

Aveţi încredere în voi și mergeţi mai departe cu viața voastră. Nu este necesar să vă planificaţi întreaga viață... trebuie doar să vă concentraţi pe o parte a vieții pe care vreţi să o schimbaţi. Universul vă roagă să aveţi răbdare și să permiteţi Lunii Negre să își facă numărul de magie.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS