Câți copii ai putea avea în funcţie de semnul tău zodiacal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Câți copii ai putea avea în funcţie de semnul tău zodiacal


Berbec:

Acestor native le plac foarte mult să aibă familii numeroase și își fac planuri pentru copii din primii ani după școală. Dacă sunteţi născute în zodia Berbecului și găsiţi partenerul potrivit, eventual un Săgetător, zodiacul vă arătă câți copii aţi putea avea, iar numărul lor nu este deloc unul de neglijat: 4!


Taur:

Echilibrate, realiste, calme, ambițioase și concentrate pe confortul personal, aceste native au nevoie de o familie frumoasă și de liniște, iar numărul ideal de copii pentru ele este 2. Mai mulți copii, ar fi prea mult și le-ar ține departe de carieră și de planurile lor personale.


Gemeni:

Un singur copil este ideal pentru aceste native, dar dacă soarta vrea să le dea doi, cel mai bine ar fi să fie doi deodată, adică gemeni. Femeile născute în zodia Gemenilor le plac foarte mult să aibă copii, mai ales înainte de a împlini 30–35 de ani, când au mai multă energie și chef de joacă.






Rac:

Femeile născute în zodia Racului au mare nevoie de familie și de copii. Ele nu concep să trăiască fără să aibă copii și fac tot posibilul să îi aibă, chiar dacă au probleme de sănătate. Dar copiii în viața acestor native trebuie să vină exact atunci când sunt planificați și să fie la distanță mare de ani unul(a) față de celălalt(alaltă), scrie horoscop-urania.org. Pot fi doi sau chiar trei copii, dar să fie cel puțin 5 ani între ei, pentru a se dedica fiecăruia(eia) atunci când sunt foarte mici.


Leu:

Femeile născute în zodia Leului par persoane dificile, mereu agitate și dominatoare. În realitate, sunt mult mai plăcute, echilibrate și chiar haioase. Nativele acestei zodii sunt mame extraordinare și le plac să aibă copii din tinerețe, câți vrea Domnul! Leoaicele nu își impun un număr de copii și se bucură de orice bebeluș ar veni pe lume.


Fecioară:

Foarte riguroase și atente cu viața lor, nativele acestei zodii țin mult la liniștea și la confortul lor. Viața lor este tot timpul planificată în detaliu și un copil trebuie să vină la momentul potrivit. Bineînțeles, că se mai întâmplă și accidente, dar dacă este copilul perfect, atunci vor fi bucuroase. Unul și bun este de ajuns!






Balanţă:

Aştrii arată câți copii aţi putea avea dacă sunteţi născute în acest semn zodiacal, iar numărul lor se arată mereu par. Doi copii sau patru ar fi perfect pentru aceste native, dar în viață nu se știe niciodată ce surprize apar. Un număr impar de copii ar putea dezechilibra destinul Balanțelor și ar aduce multe bătăi de cap, dar și momente frumoase.


Scorpion:

Femeile născute în zodia Scorpionului le plac să aibă copii, le plac să fie înconjurate de familie, de rude, de frați/surori și mai ales de proprii copii. Unul sau doi sunt cam puțini. Trei sau patru sau chiar mai mulți copii le-ar face foarte fericite, mai ales dacă au o situație financiară bună.


Săgetător:

Un copil este deja prea mult pentru femeile născute în zodia Săgetătorului. Chiar dacă le trec tinerețea și nu au niciun copil, nu suferă prea mult. Dacă soarta le oferă un copil, sunt mulțumite și fac tot posibilul să îl crească frumos. Dar dacă vin mai mulți copii, pentru aceste native va fi o povară greu de purtat.






Capricorn:

Femeile născute în zodia Capricornului adoră să aibă o familie numeroasă și vor fi fericite cu doi sau trei copii. Chiar și cu tripleți se vor descurca de minune. Dacă nu vin trei copii deodată, măcar la distanță de doi, trei ani să vină!


Vărsător:

Femeile născute în acest semn zodiacal nu se numără printre nativele familiste, așezate și casnice. Pentru ele familia este o opțiune, nu un proiect. Iar dacă vor copii, unul și bun este suficient. Nativele acestei zodii nu vor fi nişte mame în toată puterea cuvântului, ci mai degrabă nişte prietene mai mari care își vor îndruma copilul prin puterea exemplului.


Peşti:

Femeile născute în zodia Peștilor sunt fericite oricâți copiii le dă Dumnezeu, sănătoși să fie! Iar dacă vin măcar la distanță de trei sau cinci ani între ei, să aibă timp să se ocupe de copilaşi pe îndelete, cu atât mai bine. Ele pot face copii și la 50 de ani și vor fi la fel de emoționate, fericite și binecuvântate ca la tinereţe.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS