Cele mai norocoase semne zodiacale în dragoste în luna aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai norocoase semne zodiacale în dragoste în luna aprilie 2020


Rac:

După o perioadă grea și destul de încărcată pentru amândoi, luna aprilie este una foarte liniștită pentru voi. Profitați de aceste momente și încercați să vă descoperiți și să vă cunoașteți mai bine, să vorbiți despre tot ce nu ați putut vorbi până acum, să vă faceți planuri de viitor și să visați mai mult ca niciodată. Sunteţi fericiți(te) deoarece vă daţi seama că sunteţi în locul în care trebuie să fiţi și că partenerul(a) de cuplu este tot ce v-aţi putut dori.


Fecioară:

Luna aprilie este una extrem de frumoasă pentru Fecioare și asta deoarece Universul vă oferă posibilitatea de a vă îndrepta întreaga atenție asupra vieții sentimentale. Aveţi ocazia să vă rezolvaţi acele probleme pe care până acum le ţineaţi doar pentru voi deși îl/o priveau și pe partenerul(a) de cuplu. Încercaţi să comunicaţi deschis, să vă puneţi sufletul pe tavă și să vorbiţi fără perdea astfel încât să puteți face compromisurile necesare și să vă puteți face acele planuri pentru viitor la care visaţi de atât de mult timp.






Capricorn:

Profitați de luna aprilie pentru a încerca să vă redescoperiţi; este un moment perfect pentru a fi sinceri(e) cu voi, pentru a înțelege de ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi(te), pentru a lăsa trecutul în urmă și a nu vă mai învinovăți din greșelile făcute deoarece datorită lor sunteţi în locul în care sunteţi acum. Partenerul(a) de cuplu vă este alături și vă susține necondiționat în aceste momente; mai mult, toată această redescoperire a voastră vă ajută să fiți mult mai apropiați(te) și mai atenți(te) unul(a) cu celălalt(alaltă).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS