Zodiile norocoase ale lunii martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiile norocoase ale lunii martie 2020


Berbec - Vă împliniţi visurile

Priviţi către noi orizonturi. Ieşiţi din zona de confort. Depăşiţi-vă limitele. Scăpaţi de teamă. Învăţaţi din greșeli și mergeţi mai departe. Luna martie este una dintre cele mai frumoase luni ale întregului an 2020 pentru Berbeci, așa că ar fi bine să renunţaţi la tot ce vă ține în spate și să luptați pentru ceea ce vă doriţi. Aştrii sunt de partea voastră și înlătură obstacolele care pot sta în drumul vostru.


Fecioară - Primăvara începe cu vești minunate

Sunteţi pregătiţi(te) pentru tot ce urmează? Luna martie este luna surprizelor pentru Fecioare. S-ar putea ca în următoarea perioadă aştrii să vă pregătească câteva lucruri neașteptate, care vă vor da toate planurile pentru viitor peste cap. Însă nu vă faceţi griji pentru că veţi avea parte de schimbări minunate, la care nici măcar nu visaţi până acum. Important este să nu vă împotriviţi și să va bucuraţi din plin de această lună.






Pești - Învăţaţi că totul este posibil

În luna martie aştrii sunt de partea voastră și vă ajută să vă împliniţi visurile. Învăţaţi că totul este posibil atât timp cât munciţi, cât luptați pentru ceea ce vă doriţi și nu vă daţi bătuţi(te) indiferent de cât de dificil pare să fie drumul pe care mergeţi. Curajul de care daţi dovadă îi/le impresionează maxim pe cei(le) din jurul vostru. În cazul în care sunteţi singuri(e), sfârşitul lunii martie vă poate aduce o surpriză minunată din partea aştrilor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS