Zodia cu care nu te-ai înţelege niciodată într-o relaţie de iubire

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodia cu care nu te-ai înţelege niciodată într-o relaţie de iubire


Berbec - Evită persoana născută în zodia Leu

Amândoi aveţi personalităţi incredibil de puternice şi dominante, vă place să conduceţi şi să aveţi ultimul cuvânt de spus. Dacă eşti pregătit(ă) pentru cel de-al treilea război mondial, s-ar putea să fii pregătit(ă) pentru relaţia tumultuoasă dintre tine şi un Leu.


Taur - Evită persoana născută în zodia Leu

Fiind extrem de loial, îi vei arăta afecţiune Leului încă de la primele întâlniri, iar aceasta îi va alimenta maxim ego-ul. Lucrurile pot funcţiona bine pentru o perioadă scurtă de timp, mai exact până când Leul va începe să simtă influenţele posesive şi încăpăţânate ale Taurului, gândindu-se că este sufocat şi nu are libertatea de care are nevoie.


Gemeni - Evită persoana născută în zodia Scorpion

Eşti sufletul tânăr şi vesel al fiecărui grup; îţi place să fii înconjurat(ă) de oameni. Chiar dacă ai putea încerca să joci după regulile stricte impuse de Scorpion, în cele din urmă te vei simţi sufocat(ă) şi vei încerca să te eliberezi şi, în acelaşi timp, să îţi ascunzi acţiunile astfel încât să nu îl superi.






Rac - Evită persoana născută în zodia Berbec

Natura incredibil de sensibilă a ta este alimentată de o comunicare deschisă, de dorinţa de a împărtăşi cum te simţi clipă de clipă. Acesta este opusul modului în care Berbecul trăieşte, el alegând să păstreze emoţiile doar pentru el şi să îşi arate doar masca de persoană independentă şi puternică.


Leu - Evită persoana născută în zodia Vărsător

Poate că această asociere pare să funcţioneze foarte bine la început, Vărsătorul va simţi că se află în umbra partenerului(ei). Nu este vorba de faptul că îşi va dori recunoaştere publică pentru toate eforturile depuse în relaţie, ci doar o mică recunoaştere din partea persoanei de lângă el.


Fecioară - Evită persoana născută în zodia Capricorn

Fecioara şi Capricornul îşi trăiesc viaţa pe baza raţiunii şi logicii şi foarte rar îşi lasă inimile să conducă. Acest lucru va favoriza o înţelegere profundă între voi, care poate fi confortabilă la început, însă absenţa emoţiei va însemna că relaţia voastră este lipsită de romantism şi pasiune - amândoi aveţi nevoie de cineva care să vă înveţe să fiţi mai sensibili(e) şi să împărtăşiţi adevărata latură emoţională a iubirii.






Balanţă - Evită persoana născută în zodia Rac

Tu operezi într-o lume ordonată şi echilibrată, petrecându-ţi o mare parte din timp creând acest mediu ideal. Racul, pe de altă parte, este fix opusul tău - este emoţional, exagerat, imprevizibil. Pe măsură ce Racul se va deschide în faţa ta, vorbind deschis despre emoţiile, problemele şi stările pe care le are, tu vei încerca din răsputeri să corectezi situaţia, făcându-l să se simtă vinovat că nu trăieşte aşa cum ar trebui.


Scorpion - Evită persoana născută în zodia Peşti

Intens şi pasional, Scorpionul poate fi atras de bucuria şi veselia unei persoane în Peşti însă, în timp diferenţele fundamentale dintre cei doi vor face imposibil conexiunea la un nivel mai profund. Persoana din Peşti va simţi că Scorpionul îl seacă de energia pozitivă şi va încerca să se elibereze de relaţia în care se află.


Săgetător - Evită persoana născută în zodia Fecioară

La început, această relaţie va fi o provocare distractivă pentru tine, ajutând Fecioara să îşi abandoneze căile super analitice şi să se relaxeze puţin. Cu timpul, însă, nevoia de a îndrepta în mod constant procesul de gândire şi de viaţă al/a partenerului(ei) va deveni o activitate destul de frustrantă. Nu va fi o despărţire majoră, relaţia răcindu-se treptat.






Capricorn - Evită persoana născută în zodia Balanţă

Deşi la început nevoia de echilibru pe care o are Balanţa poate părea ideală pentru tine, nu va trece mult timp până când îţi vei da seama că acesta nu este stilul de trai pe care îţi doreşti să îl ai până la sfârşitul vieţii. Va veni o zi în care îţi vei da seama că îţi doreşti ceva complet diferit.


Vărsător - Evită persoana născută în zodia Taur

Spirit liber, cu o inimă deschisă şi pregătită să ofere iubire, ai nevoie de o viaţă încărcată de emoţie şi de aventură. Taurul, însă, preferă rutina, liniştea şi pacea. Poate că această stabilitate a partenerului(ei) poate fi atractivă şi interesantă la început, în timp vei începe să te simţi sufocat(ă) şi restricţionat(ă).


Peşti - Evită persoana născută în zodia Gemeni

Eşti o persoană visătoare, romantică, în căutarea relaţiei perfecte, de basm. Un/o partener(ă) din zodia Gemeni poate părea perfect(ă) la început, însă în timp vei reuşi să îi vezi şi cealaltă parte, complet diferită de cea pe care ai cunoscut-o până acum. Şi nu vei fi cel(a) mai fericit(ă) când îţi vei da seama că nu vă potriviţi deloc.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS