Unde se deschide Cartea Destinului pentru tine, în funcție de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Unde se deschide Cartea Destinului pentru tine, în funcție de zodie


Berbec:

Cartea Destinului se deschide pentru voi la capitolul „Inspirație”. Puteți motiva oamenii și aveţi capacitatea de a vă construi propriul drum, datorită focului din inima voastră. Chiar dacă nu puteți controla destinul, aveţi capacitatea să-l influenţaţi prin alegerile voastre benefice.


Taur:

Pentru voi, Cartea Destinului se deschide la capitolul „Frumusețe”. Datorită zeității care vă guvernează, aveţi capacitatea de a crea armonie și stabilitate în jurul vostru. Spiritul vostru protector veghează asupra celor dragi, pentru că familia este sensul care vă însoțește destinul.


Gemeni:

Dacă veţi privi în Cartea Destinului, primul capitol peste care veţi da este „Cunoașterea”. Vreţi să ştiţi tot ce se petrece pe Pământ și în sufletele oamenilor. Experiența trăită este cea mai importantă pentru voi și nu vă bazaţi pe spusele altora când vreţi să vă convingeţi de ceva.






Rac:

Așa cum poate vă aşteptaţi, Cartea Destinului se deschide la capitolul „Familie”. Într-adevăr, destinul vostru echivalează cu căminul pe care vi-l întemeiaţi, iar cea mai importantă valoare pentru voi este dragostea pe care o dăruiţi celor din jurul vostru.


Leu:

Capitolul care vă definește din Cartea Destinului este „Succesul”. Perseverența este cheia realizărilor vostre, iar motivația voastră cea mai mare este autorealizarea, ieșirea din anonimat. Iubiţi să aveţi o viață bună, dar sunteţi gata să abandonaţi orice lux pentru a reuși. Generozitatea este una din trăsăturile voastre directoare; cu cât daţi mai mult, cu atâta veţi primi.


Fecioară:

Din Cartea Destinului, sunteţi experţi(te) la capitolul „Organizare”, așa că filele se deschid chiar aici pentru voi. Puteți pune în ordine întregul Univers dacă vi se cere acest lucru și sunteţi întotdeauna prezenţi(te) acolo unde sunt lucruri de clarificat, de aranjat sau de reparat.






Balanţă:

Pentru voi, Cartea Destinului se va deschide la capitolul „Prietenie”, deși la fel de bine s-ar putea deschide la capitolul „Echilibru”. Nu degeaba purtați numele Balanței și sunteţi guvernaţi(te) de Venus. Dorința voastră cea mai mare este să păstraţi armonia între persoanele apropiate și să vă bucuraţi de relații calde cu toți(ate) cei(le) din jurul vostru.


Scorpion:

Sunt multe capitole la care s-ar putea deschide Cartea Destinului pentru voi, dar cel mai important s-ar putea intitula „Putere și relații”. Sunteţi dintre cei(le) care încearcă să-și traseze destinul, să-și atingă toate țelurile și să-i(le) țină pe ceilalți(lelalte) sub controlul lor. Atunci când lăsaţi să vă scape unele amănunte, o faceţi în mod calculat, adesea pentru a atrage mai mulți(te) aliați(te) de partea voastră.


Săgetător:

Cu siguranță că pentru voi Cartea Destinului se va deschide la capitolul „Libertate”. Chiar dacă nu vă puteți cunoaște dinainte destinul, veţi urma întotdeauna această linie directoare, a independenței și conservării spațiului personal. Chiar dacă veţi avea nenumărate relații, libertatea voastră va fi întotdeauna pe primul plan.






Capricorn:

Ce v-aţi dori cel mai mult ar fi să deschideţi Cartea Destinului la capitolul „Realizare de Sine”, dar până atunci cu siguranță va trebui să treceţi prin capitolul „Efort și responsabilitate”. Destinul vostru va prinde contur pe măsură ce munca voastră grea se va alinia cu marile voastre vise.


Vărsător:

Capitolul din Cartea Destinului după care vă veţi ghida viața este cel al „Creativității”. Ideile voastre sunt originale, iar gândirea voastră este liberă de stereotipuri și cât se poate de inventivă. Doza de nonconformism care vă este caracteristică vă ajută să daţi formă viselor voastre, fără să lăsaţi rutina să pătrundă în viața voastră.


Peşti:

Marele capitol al destinului vostru este „Intuiția”, capacitatea extraordinară de a descoperi rădăcinile întâmplărilor și stărilor celor din jur. Empatia voastră face ca oamenii să fie atrași în mod natural către voi, iar relațiile sunt cele care dau consistență destinului vostru. Trăiţi prin ceilalți(lelalte) și îi/le faceţi parte din fanteziile voastre și din lumea voastră interioară.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS