Semnele zodiacale care pot să iubească două persoane în acelaşi timp

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Semnele zodiacale care pot să iubească două persoane în acelaşi timp


Gemeni:

Aceşti nativi(e) au o personalitate complexă. Sunt predispuşi(se) să aibă relaţii cu mai mulţi(te) parteneri(e) în acelaşi timp, pentru că fiecare partener(ă) le oferă posibilitatea de a-şi explora o latură diferită a personalităţii. De exemplu, pot fi foarte introvertiţi(te) în prezenţa unui(ei) partener(e) şi foarte jucăuşi(e) şi copilăroşi(ase) în prezenţa celuilalt(eilalte). Deşi acest gen de duplicitate sentimentală poate crea probleme, Gemenii găsesc că acest joc este interesant.


Balanţă:

Aflaţi(te) sub semnul planetei Venus, aceşti(ste) nativi(e) înseamnă iubire, senzualitate, romantism şi celelalte lucruri care dau fineţe vieţii. Pun mare preţ pe relaţii şi parteneriate şi ar face orice pentru ca partenerul(a) lor să se simtă special(ă). Iar atunci când doi oameni le dau atenţie în acelaşi timp, Balanţele nu au cum să nu se îndrăgostească de amândoi. Partea proastă este aceea că aceste semne zodiacale sunt recunoscute pentru faptul că nu se pot decide. Şi, în vreme de Gemenii nu au nicio problemă să iubească două persoane în acelaşi timp, Balanţa se va chinui să aleagă între cei doi.






Peşti:

Aceşti(ste) nativi(e) se pot îndrăgosti de aproape orice persoană pe care o întâlnesc. De aceea, este posibil să se îndrăgostească cu uşurinţă de două persoane în acelaşi timp. Totuşi, au şi tendinţa de a rămâne îndrăgostiţi(te) mai mult decât este cazul. De aceea, se pot îndrăgosti de o persoană în timp ce încă mai sunt îndrăgostiţi(te) de fostul(a) partener(ă).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS