Martie 2020: Lună Plină în Fecioară și Lună Nouă în Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Martie 2020: Lună Plină în Fecioară și Lună Nouă în Berbec


Lună Plină în Fecioară (9 martie 2020)

Fiind una dintre cele mai productive zodii, Fecioara aduce cu sine multă energie pentru a continua să faceţi lucrurile pe care le faceţi. Este indicat să renunţaţi la tot ce vă ține în trecut, să vă eliberaţi de durere și să vă concentraţi pe lucrurile care se întâmplă acum în viața voastră.

Daţi dovadă de exigență în tot ceea ce faceţi; veţi fi mai organizați(te) nu doar pe plan profesional, ci și în ceea ce privește viața personală. Vă veţi lua timpul necesar pentru a vă face ordine în gânduri și în sentimente. Acceptaţi emoțiile pe care le simţiţi și încercaţi să lucraţi cu ele.

Indiferent de situațiile apărute, veţi rămâne optimiști(ste) și veţi merge mai departe cu viața voastră. Însă, pentru a vă proteja sufletul, este important să păstraţi distanța de oamenii toxici și să încercaţi să impuneţi limite sănătoase.






Lună Nouă În Berbec (24 martie 2020)

Pe 24 martie avem Lună Nouă în Berbec, un semn zodiacal puternic, încăpățânat, cunoscut pentru energia explozivă. Acest eveniment astrologic vă va îndemna să fiţi mai aventurieri(e), să vă bucuraţi de viață, să trăiţi liber.

Vă puteţi bucura, de asemenea, de noi începuturi. Aştrii vă recomandă să profitaţi de energia pozitivă din jurul vostru și să vă concentraţi mai mult asupra lucrurilor care vă fac fericiți(te) - să găsiţi activități frumoase, pasiuni care vă relaxează și vă pun zâmbetul pe buze.






Energia Berbecului poate fi uneori impulsivă, nerăbdătoare și nechibzuită, așa că trebuie să învăţaţi să ţineţi pasul. Dacă sunteţi ocupați(te) cu treburi productive, s-ar putea ca această energie să nu vă deranjeze prea mult.

Pe plan personal, veţi avea ocazia să realizaţi puterea voastră interioară, care vă va îndruma pe drumul potrivit pentru voi. Veţi fi mai puternici(e), mai siguri(e) pe voi și vă va fi mai ușor să vorbiţi despre ceea ce simţiţi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS