4 semne zodiacale obsedate de curăţenie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
4 semne zodiacale obsedate de curăţenie

Berbec:

Fie că vă mutați într-un apartament nou, că ieşiţi cu partenerul în oraș sau sunteţi acasă cu familia de sărbători, oamenii trebuie să știe că a păstra ordinea și curățenia e un stil de viață pentru nativele născute în această zodie. Dacă nu sunteţi curate, nivelul de stres ajunge la cote maxime. Chiar și puțină murdărie sub unghii vă face să vă simţiţi groaznic. Asta nu ar fi o problemă dacă nu aţi exagera, desigur! Pe lângă grija pe care o aveţi în permanență pentru voi, grija pentru mediul înconjurător este la fel de importantă. Vreţi ca totul să fie în ordine și vă obsedează igiena.


Rac:

Casa lor este sfântă pentru nativele din acest semn, ceea ce înseamnă că vor face tot ce le stă în putere pentru a o păstra cât mai curată. E un lucru perfect normal, numai că în cazul vostru există momente în care vă transformaţi în cineva care își dorește mai mult decât o simplă curățenie. Sunteţi nişte profesioniste în îngrijirea locuinței voastre și ştiţi să păstraţi totul în ordine, astfel încât să fiţi fericite. Nu puteți trece cu vederea nici cea mai fină dâră de praf sau urmă de murdărie.






Fecioară:

Singurele lucruri care vă mențin sănătoase sunt ordinea și curățenia. Totul trebuie să fie impecabil și strălucitor. Fie că este vorba despre blatul de bucătărie de acasă, de biroul vostru de la serviciu sau de voi, nu veţi suporta niciun fel de mizerie sau haos. Să vedeţi o pereche de pantaloni aruncați pe jos vă va da lumea peste cap!


Scorpion:

Chiar dacă recunoaşteţi sau nu, aveţi nevoie de acel sentiment de control în viața voastră pentru a simți că totul e în regulă. În realitate, uneori vă doriţi să vă puteți folosi de obsesia voastră pentru curățenie pentru a elimina haosul și în alte domenii ale vieții voastre, nu doar în locuință. Dacă nu reuşiţi, cel puțin puteți spune că aveţi o casă curată și un sine curat, deci și asta e o mică victorie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS