3 calităţi bune şi mai puţin bune ale zodiei Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
3 calităţi bune şi mai puţin bune ale zodiei Berbec


Nu staţi niciodată pe margine, căutaţi situațiile în care vă puteți face remarcaţi(te) și nu pare să vă fie teamă de nimic pe lume. Ca orice semn de foc, sunteţi foarte direcţi(te), energici(e), pasionaţi(te) de ceea ce faceţi, însă multe dintre calitățile voastre se pot transforma ușor în defecte.


Sunteţi curajoşi(ase):

Nimeni nu vă poate nega această calitate. Vă place să vă luptați și să câştigaţi, doar vă guvernează Marte, zeul războiului. Nu staţi niciodată pe margine, căutaţi situațiile în care vă puteți face remarcaţi(te) și nu pare să vă fie teamă de nimic pe lume. Poate doar un pic de posibilitatea de a descoperi că nu sunteţi voi cei(le) mai buni(e), de fapt.

Reversul medaliei: un pic inconştienţi(te). Sunt șanse mari ca tot curajul să se întoarcă împotriva voastră, mai ales atunci când nu aveţi deloc răbdare și acţionaţi înainte să gândiţi. De exemplu, când vă contraziceţi șeful(a), când plecaţi pe munte pe furtună sau ieşiţi pe stradă în plină carantină.






Sunteţi sinceri(e):

Se spune despre Berbeci că sunt copiii zodiacului, asta și pentru că spun lucrurilor pe nume cu o inocență apropiată de naivitate. Asta nu înseamnă că aceşti(ste) nativi(e) nu mint niciodată. Mai faceţi și asta, dacă nu aveţi încotro. Și atunci preferaţi să minţiţi prin omisiune, adică să evitați adevărul – așa sentimentul de vină este mai suportabil.

Reversul medaliei: vă lipsește total tactul. Discreția nu a fost niciodată punctul vostru forte. Politețea nici atât. Chiar dacă intenția voastră nu e să fiţi răutăcioşi(ase), reuşiţi nu de puține ori să faceţi lumea să se simtă prost spunând fără menajamente lucruri incomode. Pe lângă faptul că sunteţi sinceri(e), sunteţi și vanitoşi(ase), iar asta nu vă dă voie să recunoaşteţi când greşiţi.






Sunteţi plini(e) de energie:

Când vă puneţi ceva în minte, sunteţi neobosiţi(te). Voi trebuie să fiţi mereu în mișcare, să fugiţi dintr-un loc în altul, să faceţi multe în același timp. Altfel vă pierdeţi motivația și vă debusolaţi. Iar dacă cineva vă ignoră, simţiţi că luaţi foc.

Reversul medaliei: puteți deveni obositori(are). Nu toată lumea poate ține pasul cu voi. La fel cum pe voi vă scot din minți și vă încurcă toți(ate) cei(le) lenți(te) și voi le scoateți peri albi celor care preferă să facă lucrurile pe îndelete, fără să-i grăbească nimeni.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS