De ce merită să îl iubești și să îl apreciezi, în funcție de zodia lui

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce merită să îl iubești și să îl apreciezi, în funcție de zodia lui


Horoscop 16 februarie 2020, Berbec:

Dacă partenerul tău de viață este Berbec, atunci știi că pune pasiune în tot ce face. Când vine vorba de tine și de familia voastră, el e primul care ia copiii de la școală sau care e dispus să te asculte după ce ai avut o zi proastă. Apreciază-l pentru asta!


Horoscop 16 februarie 2020, Taur:

Partenerul tău din zodia Taur nu încetează niciodată să-ți arate cât de specială ești. Este ușor să îl pierzi din vedere pe celălalt, dar iubitul sau soțul tău te prinde mereu de mână în aglomerație și te îndrumă prin mulțime. Aceste simple atingeri pot să nu însemne prea mult pentru unii, dar tu trebuie să știi că e modul lui de a-ți arăta că te iubește.


Horoscop 16 februarie 2020, Gemeni:

Adori că te face să râzi, dar și că poți avea o conversație serioasă cu el atunci când e cazul. Cu toții iubim umorul și glumele, dar atunci când ai nevoie ca el să fie acolo pentru tine și să fie serios, el este negreșit. Apreciază-l pentru asta!


Horoscop 16 februarie 2020, Rac:

Racul este foarte conectat la sentimentele sale. Mulți bărbați nu recunosc sau ignoră modul în care se simt, dar partenerul tău nu face asta. Uneori, este chiar mai expresiv decât tine. Inteligența lui emoțională e dulce și încântătoare și nu te lasă niciodată în incertitudine. Cu el mereu vei știi unde vă situați și ce se întâmplă între voi.


Horoscop 16 februarie 2020, Leu:

Dacă partenerul tău de viață este născut în zodia Leu, atunci știi câtă încredere are în el. Capacitatea lui de conducere și de a capta atenția tuturor ar trebui să te măgulească, din moment ce te-a ales pe tine dintre toți. Ambiția în carieră este, de asemenea, un motiv în plus îl iubești și apreciezi.


Horoscop 16 februarie 2020, Fecioară:

Dacă partenerul tău este născut în zodia Fecioară, atunci știi că este regele detaliilor. Își amintește fiecare aniversare, fiecare conversație și tot ceea ce contează pentru tine. Mai simplu spus, este foarte grijuliu și îi pasă de toate lucrurile mărunte. Bărbații sunt cunoscuți pentru faptul că uită sau că nu realizează anumite lucruri, dar nu și el!


Horoscop 16 februarie 2020, Balanţă:

Dacă partenerul tău de viață este născut în zodia Balanță, atunci știi că este cel mai corect om pe care îl cunoști. Rar găsești un astfel de bărbat, căruia îi pasă atât de mult de egalitate și blândețe. Este ca o adiere de aer proaspăt în comparație cu alți bărbați pe care i-ai cunoscut. Apreciază-l pentru asta, deoarece aduce atât de mult echilibru în relația voastră!


Horoscop 16 februarie 2020, Scorpion:

Dacă partenerul tău de viață este un Scorpion, ar trebui să fie evident cât de mult te iubește. Pasiunea lui și chiar gelozia pot fi extrem de măgulitoare pentru tine, chiar și atunci când te enervează. Nu există moment în care să te îndoiești de sentimentele sale pentru tine.


Horoscop 16 februarie 2020, Săgetător:

Dacă partenerul tău este născut în zodia Săgetător, atunci știi cât de mult încearcă să îți îndeplinească visurile. Îi place să te surprindă cu mici aventuri, plimbări la soare, drumuri lungi, călătorii spontane sau vacanțe. Nevoia lui de aventură vă face pe amândoi fericiți, iar dorința lui de a împărtăși experiențele sale cu tine ar trebui să te măgulească.


Horoscop 16 februarie 2020, Capricorn:

Dacă partenerul tău este un Capricorn, știi cât de puternice sunt valorile în care crede. El te face să te simți în siguranță, punând întotdeauna familia pe primul loc. El este primul care are grijă de tine atunci când ai nevoie și o face pentru că te iubește.


Horoscop 16 februarie 2020, Vărsător:

Dacă partenerul tău de viață este un Vărsător, atunci știi cât de inteligent și bătăios este. Acesta s-ar lupta cu oricine pentru tine și copiii voștri. Chiar dacă nu exprimă în cuvinte cât de mult te iubește, poți vedea acest lucru din orice ceartă dintre voi, din fiecare alegere pe care o face și din atenția pe care ți-o acordă. El ar face orice pentru a se asigura că lucrurile funcționează bine.


Horoscop 16 februarie 2020, Peşti:

Dacă partenerul tău de viață este născut în zodia Pești, atunci știi că el nu face nimic din interes. El este întotdeauna dispus să își asume mai multe responsabilități, mai multe treburi sau orice în scopul de a te sprijini. El te pune pe primul loc mereu prin aceste simple acte de bunătate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS