Cele mai afectate zodii de primul Mercur retrograd din 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai afectate zodii de primul Mercur retrograd din 2020


În data de 17 februarie vom avea primul Mercur retrograd din 2020; acesta va ţine până în data de 10 martie. Urmează o perioadă destul de interesantă şi intensă, cu evenimente neaşteptate, stări emoţionale ciudate şi acţiuni nepotrivite pentru fiecare dintre noi. Iată care sunt cele mai afectate semne zodiacale de primul Mercur retrograd din 2020:


Vărsător:

Următoarea perioadă va fi una uşor dificilă pentru voi din punct de vedere emoţional; pe de o parte, vă va face să vă simţiţi siguri(e) pe voi, însă vă va aduce şi câteva provocări neaşteptate care vă vor da planurile peste cap. Vă veţi lupta pentru a vă pune ordine în gânduri şi a rămâne pe drumul pe care vreţi să mergeţi în viaţă. Nu vă lăsaţi influenţaţi(te) de nimeni, ci încercaţi să vă ghidaţi după ce vă dictează sufletul.






Balanţă:

Pentru aceşti(ste) nativi(e), Mercur retrograd vine la pachet cu lucruri neaşteptate care vă pot schimba nu doar modul de a gândi, ci şi alegerile pentru următoarea perioadă. Vă este imposibil să rămâneţi calmi(e) când ştiţi că aveţi atât de multe pe cap. Învăţaţi să aveţi răbdare, învăţaţi arta meditării, învăţaţi să faceţi un pas în spate şi să îi permiteţi Universului să îşi joace cartea. Între timp, încercaţi să vă pregătiţi sufleteşte pentru tot ce urmează să trăiţi.


Scorpion:

Primul Mercur retrograd al anului vă va aduce multe stări ciudate pe cap pe care nu ştiţi cum să le interpretaţi sau cum să le gestionaţi. Aveţi deja de-a face cu o mulţime de lucruri şi vă simţiţi aglomeraţi(te), epuizaţi(te), fără energie. Chiar dacă vă place să lucraţi pe cont propriu, aceasta este o perioadă foarte bună pentru a încerca să faceţi un pas în faţă în relaţia cu oamenii din jurul vostru. Acceptaţi-le ajutorul deoarece vă pot salva din furtuna în care vă aflaţi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS