Cele 3 zodii pe care Luna Plină le tulbură de fiecare dată

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele 3 zodii pe care Luna Plină le tulbură de fiecare dată


Fazele Lunii ne influenţează pe toţi într-o măsură mai mare sau mai mică. Dintre toate, Luna Plină are ecourile cele mai profunde şi o putere deosebită mai ales asupra acestor 3 zodii.


Rac – intuiţie mai puternică:

Luna este planeta care guvernează zodia Racului, aşa că fenomenul de Lună Plină este în mod firesc unul plin de semnificaţii pentru aceşti(ste) nativi(e). Generozitatea, blândeţea, încrederea în sine sunt trăsături care se accentuează în jurul acestei etape şi vă aduc sentimente de bucurie, de împlinire. Tot acum faceţi cu greu faţă stărilor sufleteşti schimbătoare: ba sunteţi irascibili(e) şi plângăcioşi(ase), ba foarte drăgăstoşi(ase) şi empatici(e). În preajma Lunii Pline nu este neobişnuit pentru un Rac să sufere de insomnii sau să aibă vise premonitorii, aşa că aveţi grijă la ce vă transmite Universul!






Scorpion – conexiuni emoţionale profunde:

Senzualitatea Scorpionului este accentuată în nopţile cu Lună Plină. Sunt momente perfecte de petrecut în doi şi chiar pentru planificarea unui(ei) nou(i) membru(e) al/a familiei, dacă asta vă doriţi. Lăsând la o parte acest aspect, în această perioadă nativii(ele) născuţi(te) în această zodie creează şi consolidează mult mai uşor legături emoţionale cu alte persoane, însă pot fi şi neobişnuit de tensionaţi(te), de posesivi(e) şi geloşi(ase).


Leu – pierzi controlul:

Se ştie despre Luna Plină că amplifică trăsăturile native ale fiecăruia dintre noi. Chiar dacă sunteţi dominaţi(te) de Soare, nici fazele Lunii nu trec neobservate în cazul vostru. Când se apropie Luna Plină, simţiţi nevoia să să vă puneţi în valoare calităţile şi aveţi o încredere în voi de nezdruncinat. Riscul este să exageraţi, să deveniţi egoişti(ste), să vă doriţi toată atenţia din lume şi să faceţi o adevărată dramă din lucruri mărunte. În preajma Lunii Pline, este important să vă conştientizaţi gândurile, să vă cântăriţi deciziile şi să faceţi lucrurile cu calm.


Luna Plină 2020: 9 februarie, 9 martie, 8 aprilie, 7 mai, 5 iunie, 5 iulie, 3 august, 2 septembrie, 1 octombrie, 30 noiembrie, 30 decembrie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS