Ce-şi doreşte fiecare zodie de la viaţă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce-şi doreşte fiecare zodie de la viaţă


Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt firi active și pline de energie, astfel că ceea ce caută ei(le) sunt prietenii(ele) și distracția. Deși se spune despre ei că sunt cam neserioși, Berbecii sunt de încredere și loiali.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii sunt nesiguri(e) pe toate: pe ei(le) înșiși(sele), pe succesul unui proiect, pe alți oameni. Tot ceea ce își doresc ei(le) mai mult și mai mult este un strop de siguranță.


Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii nu se pot mulțumi cu puțin, ei(le) țintesc sus și vor să ajungă departe. Cu alte cuvinte, își doresc cât mai multe de la viață și nimeni nu îi/le poate opri când își propun ceva.

Rac:

Cu nativii(ele) acestei zodii este foarte clară treaba. Tot ce își doresc ei(le) cel mai mult în viață este dragostea. A prietenilor(elor), a familiei, a copiilor lor și a întregii planete.






Leu:

Nativii(ele) acestei zodii își doresc mereu lumină reflectoare care să le pună în valoare calitățile; lumină care să-i/să le ghideze în momentele de răscruce și lumină care să le lumineze calea spre succes.


Fecioară:

Fecioarele nu sunt critice degeaba. Nativii(ele) acestei zodii nu acceptă nimic mai puțin decât perfecțiunea și acesta este un țel în viață pentru ei(le), un fel de a trăi și modelul după care se ghidează.






Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii sunt cunoscuți(te) pentru simțul lor estetic. Nu numai că activează în domenii artistice și creative, dar încearcă mereu să se înconjoare de frumusețe.


Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii iubesc drama și vor să fie veșnic înconjurați(te) în mister. Dacă nu și-au creat o imagine de creatură ciudată și misterioasă, care deține adevărul absolut, nu se simt bine.


Săgetător:

Nativii(ele) acestei zodii s-au născut pentru aventură. Vor mereu adrenalină, oameni dragi cu care să facă nebunii și sănătate ca să se bucure de toate.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt poate cei(le) mai ambițioși(ase) zodii. Ei(le) vor să aibă succes cu orice preț și muncesc pe brânci toată viața pentru asta.


Vărsător:

Nativii(ele) acestei zodii sunt moderni(e) și activi(e), dar dorințele lor secrete sunt mult mai profunde. Un sens în viață este ceea ce își doresc cei(le) născuți(te) în această zodie.


Peşti:

Nativii(ele) acestei zodii sunt numiți(te) adesea visători(are), dar ceea ce își doresc ei(le) de fapt este puțină fantezie în viața plictisitoare și obișnuită. Cum să-i/să le condamni, când visele lor sunt colorate și viața de zi cu zi este atât de gri?





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS