Ce parte a corpului te reprezintă în funcţie de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce parte a corpului te reprezintă în funcţie de zodie


Berbec:

Atât timp cât ochii sunt puşi în evidenţă şi sprâncenele frumos conturate, te simţi frumoasă şi atrăgătoare. Când mergi la cosmetică, încearcă nu doar măştile clasice pentru ten, ci şi masajul facial – vei fi uimită de starea de relaxare pe care ţi-o transmite.


Taur:

Adori toate ritualurile de răsfăţ, indiferent ce parte a corpului vizează. Însă gâtul este o zonă căreia tu trebuie să-i acorzi atenţie zi de zi, chiar dacă majoritatea femeilor o neglijează. Hidratează-l seara şi dimineaţa cu cremele pe care le foloseşti pentru faţă, împodobeşte-l cu coliere şi eşarfe suave şi nu uita să aplici un strop de parfum pe gât înainte să ieşi din casă.


Gemeni:

Mereu vizibile, mâinile sunt o carte de vizită care trebuie să arate impecabil, mai ales în cazul femeii Gemeni, care socializează mult. Îţi place să comunici prin limbajul trupului, gesticulând, iar pielea fină şi manichiura fără cusur îţi dau încredere şi fac impresie bună. Retuşează-ţi săptămânal manichiura şi ai grijă să porţi mereu în geantă o cremă de mâini.


Rac:

Semnul zodiacal al Racului este asociat cu maternitatea, la fel şi pieptul. Pentru femeia Rac, este foarte important ca această zonă să arate bine şi să fie seducătoare. Fă exerciţii speciale de gimnastică pentru tonifierea pieptului, aplică zilnic o loţiune hidratantă şi foloseşte lenjerie care să-ţi ofere nu doar confort, ci şi senzualitate.






Leu:

Pentru femeia Leu, părul este un punct forte: îi place să impresioneze prin tunsoare, prin culoare sau coafură. Ai grijă să fie mereu vopsit, hidratat, proaspăt spălat - aceste amănunte îţi vor da o stare de bine şi încredere. Iar atunci când te programezi la coafor, cere un masaj intens al scalpului: vei vedea cât de rapid te revigorează!


Fecioară:

Perfecţionismul lor proverbial se reflectă şi în ritualul de frumuseţe. O Fecioară nu iese din casă nearanjată, iar de cele mai multe ori machiajul ei este unul impecabil, realizat cu migală, chiar dacă-i ia mult timp. În privinţa îngrijirii zilnice, acordă atenţie fiecărui centimetru de piele, de la ten şi zona ochilor, până la cuticule. Împachetările corporale sunt pentru Fecioară răsfăţul suprem.


Balanţă:

Despre femeile Balanţă se spune că sunt atrăgătoare fără să facă nimic special pentru asta. Se remarcă prin trăsăturile simetrice şi naturaleţea cu care ştiu să le evidenţieze. Privirea şi zâmbetul sunt însă cele două atuuri irezistibile ale Balanţei. Machiajul ochilor şi cel al buzelor, chiar dacă sunt minimaliste, nu trebuie să lipsească. Nici măştile şi tratamentele pentru aceste zone.


Scorpion:

Seducţia este o artă pe care o stăpâneşti foarte bine. Nu te sfieşti să atragi priviri cu elemente de machiaj îndrăzneţe, te atrag lentilele de contact sau ojele în culori neobişnuite. Însă partea corpului pe care îţi place să o pui în evidenţă este posteriorul. Masajul, cremele anticelulitice şi sportul vor face această zonă să arate de milioane!






Săgetător:

Eşti mereu în mişcare, îţi place să călătoreşti, să mergi în drumeţii, să alergi de colo-colo, iar toate aceste îţi solicită picioarele, de care trebuie să ai multă grijă: pedichiura şi cremele hidratante n-ar trebui să lipsească din rutina ta de îngrijire. Totodată, femeile Săgetător sunt mândre de coapsele şi şoldurile lor: pune-le în evidenţă prin ţinutele tale!


Capricorn:

Machiajul tău este unul clasic, cât se poate de natural, la fel şi culorile părului. Foarte mult te preocupă tenul tău şi produsele cu care îl îngrijeşti trebuie să fie de cea mai bună calitate, de la serumuri detoxifiante şi fond de ten cu protecţie solară, la măşti profesionale. Ca să-ţi păstrezi prospeţimea feţei, pune reticenţa-n cui şi foloseşte proceduri de rejuvenare facială din vreme!


Vărsător:

Buzele sunt cele pe care îţi place să le pui în evidenţă – dacă ele sunt catifelate şi frumoase şi tu te simţi bine. Poţi încerca să porţi rujuri în nuanţe neobişnuite, îndrăzneţe, cu condiţia să se asorteze tenului şi părului tău. Şi mai important este ritualul de îngrijire. Demachiază buzele la fiecare final de zi şi aplică peste noapte unt de shea sau un balsam hrănitor.


Peşti:

Tălpile sunt o zonă pe care Peştii ar trebui să o includă cât mai des în cadrul ritualului lor de frumuseţe. Picioarele şi sistemul limfatic sunt reprezentative pentru această zodie visătoare, simbolizând conexiunea lor cu Pământul, cu lumea reală. Pe lângă clasica pedichiura şi şedinţe de masaj al picioarelor, ar trebui să încerci reflexoterapia.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS