Zodii de femei care sunt cele mai bune şoferiţe

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodii de femei care sunt cele mai bune şoferiţe

Nativele din zodia Capricorn, pe primul loc:

Şoferiţele născute în această zodie nu-şi asumă riscuri inutile, sunt răbdătoare şi au un simţ al responsabilităţii foarte bine dezvoltat, aşa că eşti mereu în siguranţă alături de ele, indiferent că se află la volanul unei maşini sport sau al unui... tramvai. Unul dintre secretele lor: nu lasă niciodată starea de spirit să le dicteze modul de a conduce. Poate abia au câştigat o excursie în Dubai sau s-au certat zdravăn cu soţul, totuşi în trafic se concentrează la fel de bine la condus şi nu sunt deloc imprevizibile. Perfecţioniste, detestă şoferii indisciplinaţi, de aceea singurul lor cusur e claxonatul cu exces de zel.


Locul doi, nativa din zodia Săgetător:

Are o intuiţie care-i permite să simtă pericolele de departe şi să le evite cu o viteză de reacţie de invidiat, plus o fineţe care-o ajută să parcheze fără cusur, să se încadreze mereu pe banda potrivită şi să se orienteze foarte bine în spaţiu, întocmai ca un instructor auto experimentat. Săgetătoarele sunt sigure pe ele, nu-şi pierd cumpătul când apar situaţii neprevăzute şi conduc entuziast, însă nu agresiv. Cu cât e drumul mai dificil, cu atât e provocarea mai mare, iar concentrarea pe măsură, aşa că pasagerii nu au motive să-şi facă griji.






Nativele din zodia Taur conduc precaut:

Nu se avântă în depăşiri periculoase, nu semnalizează dreapta când vor s-o ia la stânga, nu se învârt în cerc când căuta o adresă... Le place să conducă şi au o dexteritate cu care se mândresc. Slăbiciunea lor e aspectul maşinii, care trebuie să iasă în evidenţă fie prin culoare, fie prin model – cel mai nou, cel mai frumos, cel mai sigur, cel mai puternic. Femeia Taur atrage de cele mai multe ori cuvinte de laudă când e la volan.


Fecioarele parchează la linie:

Chiar dacă nu au şofatul în sânge, Fecioarele nu se urcă la volan până când nu stăpânesc perfect maşina. Preferă să ia de trei ori mai multe ore de şofat înainte de examenul auto decât să greşească parcarea laterală. Sunt în stare să parcheze impecabil, repede şi bine. Foarte atente la detalii, nu le scapă nimic în trafic. Bineînţeles, în maşina lor e mai curat decât la farmacie, totul străluceşte, de la geamuri, până la tapiţerie şi sunt întotdeauna cu actele şi taxele la zi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS