Zodii de bărbaţi pe care să nu încerci să îi controlezi

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodii de bărbaţi pe care să nu încerci să îi controlezi

Gemeni:

Aceşti nativi iubesc cu pasiune, nu vă scapă din ochi o clipă, vă caută prezenţa la orice oră. Imediat vă fac să vă pierdeţi minţile, să vă îndrăgostiţi nebuneşte şi să îi vreţi doar pentru voi pentru totdeauna. Însă Gemenilor le place să se distreze, să experimenteze, să iasă cu prietenii, nu puteţi aştepta de la ei să stea închişi cu voi într-o colivie toată viaţa. Oricât de mult v-ar iubi, la spaţiul personal ţin cu dinţii. Nu renunţă cu uşurinţă la statutul de burlaci şi nu vă gândiţi să-i grăbiţi să facă pasul cel mare. Cu cât sunteţi mai posesive şi mai înflăcărate, cu atât devin ei mai reci şi distanţi.


Balanţă:

Pentru aceşti nativi, nimic nu e mai important decât armonia în cuplu. Când ajung acasă după o zi grea şi obositoare, vor să se detaşeze de toate, să renunţe la măşti, să fie ei înşişi, să se simtă în largul lor. Voi trebuie să le fiţi echilibru unor astfel de bărbaţi, punct de reper, de sprijin. Trebuie să fiţi egale lor. În momentul în care începeţi să vă purtaţi ca nişte şefe, îi pierdeţi. Dacă îi cicăliţi din orice şi se simt nevoiţi să se poarte cu mănuşi de teamă că v-ar putea sări ţandăra fără motiv, dacă le faceţi multe reproşuri justificate sau nu, dacă-i contraziceţi la fiecare propoziţie, relaţia voastră n-are viaţă lungă.






Vărsător:

Chiar dacă locuiţi împreună şi sunteţi căsătoriţi, Vărsătorul tot n-o să renunţe la prietenii lui, la ieşirile cu băieţii, la pasiunile pe care le are. Nu le puneţi piedici. Dacă le invadaţi cu totul spaţiul personal, o să se schimbe din bărbaţii direcţi, joviali, magnetici, în bărbaţi introvertiţi, necomunicativi. Trebuie să le fiţi înainte de toate cele mai bune prietene dacă vreţi că legătura voastră să dureze o viaţă. Încă un lucru important: nu încercaţi să le aflaţi secretele cu privire la trecut. Luaţi de bun ce v-a spus de bunăvoie şi nu vă complicaţi să obţineţi detalii despre lucruri deja consumate. Nu-i lăsaţi să vă vadă neîncrezătoare şi suspicioase nici atunci când sunteţi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS