Top 4 zodii Zen

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

Linişte, optimism şi autocontrol sau stres, agitaţie şi negativism? Toate cele 12 semne zodiacale experimentează ambele ipostaze. Însă 4 dintre ele se regăsesc copleşitor de des în prima dintre ele şi se luptă cu toate armele împotriva celei de-a doua.


Peşti:

Rareori vei întâlni un Peşte înfuriat la culme, care să facă o scenă sau o criză de nervi. Se spune că sunt printre cele mai calme zodii. Atunci când ceva nu merge bine, Peştii aşteaptă să treacă, nu intervin impulsiv şi nu forţează lucrurile. Furia este o stare care nu-i caracterizează câtuşi de puţin şi pe care nu o experimentează decât în situaţii excepţionale. Pentru ei funcţionează excelent yoga, exerciţiile de meditaţie, de autoanaliză. Toate acestea îi ajută să-şi accepte şi depăşească frustrările şi să-şi domolească larma interioară. Adoră timpul pe care îl pot petrece singuri, cu gândurile lor.






Balanţa:

Balanţele sunt simbolul măsurii, echilibrului şi armoniei. Jubilează când lucrurile merg lin, când în jurul lor e pace şi armonie. Însă Zenul le vine tocmai din modul în care fac faţă piedicilor şi dificultăţilor, atunci când le întâmpină: chiar dacă pe moment reacţionează nestăpânit, reuşesc să se calmeze şi să minimizeze importanta oricărei mici drame într-un mod numai de ele ştiut. Au răbdare şi încearcă din răsputeri să nu dea amploare sentimentelor negative pe care le experimentează, neliniştii, dubiilor. Iar dacă cineva are nevoie de ajutor, cei(le) născuţi(te) în Balanţă îl acordă firesc, ca şi cum ar fi menirea lor să facă asta.


Gemeni:

Cine are aproape un Geamăn poate spune despre el că pare, de cele mai multe ori, lipsit de griji şi vesel. Toate trec, şi supărările, şi problemele, iar Gemenii ştiu asta foarte bine. Tocmai de aceea, au o capacitate impresionantă de a se detaşa. Când cineva nu este pe placul lor, reuşesc să se îndepărteze sau să nu se implice de la bun început. Pe de altă parte, Zenul Gemenilor vine tocmai din capacitatea lor uimitoare de a se adapta rapid oricărei persoane sau situaţii. Chiar dacă are o viaţă socială plină şi se implică într-o mulţime de activităţi în acelaşi timp, în realitate tot ce îşi doreşte un Geamăn este să se termine ziua ca să se retragă în colţişorul lui, în care îşi permite luxul de a nu fi deranjat de nimic şi nimeni. Aici îşi regăseşte calmul.






Vărsător:

Deşi au o viaţă agitată (sau poate tocmai de aceea), Vărsătorii caută cu disperare momentele de relaxare şi linişte, în care să nu-şi audă decât propriile gânduri. Pacea este unul dintre idealurile pe care Vărsătorii le au înscrise în natura lor. Nu îi încearcă sentimente de gelozie sau invidie, nu se macină fără sens – au încredere în oameni şi nu îşi fac griji din orice fleac. Dacă eşti Vărsător, probabil visezi des la momentul în care te vei putea muta undeva departe de stres şi constrângeri, liber să faci doar ce-ţi doreşti. Nu-ţi place să agiţi apele şi te bucuri când ai parte de privilegiul momentelor reconfortante.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS