Top 4 zodii care te ajută chiar şi când greşeşti

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 4 zodii care te ajută chiar şi când greşeşti


Rac:

Racul pur şi simplu nu poate să nu cedeze în faţa rugăminţilor unui om drag. Această zodie uşor influenţabilă simte că trebuie să fie lângă tine, să ajute, chiar dacă ajutorul nu e neapărat în folosul tău. Ei înşişi pricepuţi în arta manipulării, Racii cad la fel de uşor în plasa şantajului sentimental. Sunt cei care vor da copilului ciocolată, chiar dacă n-are voie şi-ţi vor găti cele mai bune prăjituri tocmai când eşti la dietă, pentru că o felie de tort n-a omorât pe nimeni şi poţi slăbi de mâine.


Peşti:

Peştii sunt foarte empatici şi se gândesc în fiecare clipă că şi ei ar fi putut greşi, în locul tău. Plini de compasiune, îţi dau mereu o şansă şi încă una ca să-ţi învingi slăbiciunea. Vor considera de fiecare dată că este ultima dată şi că vei lua singur decizia cea bună. Dacă încerci, să spunem, să te laşi de anumite vicii sau dacă obişnuieşti să mănânci peste măsură, Peştii nu sunt o companie indicată. Sunt în stare să-ţi cumpere chiar ei meniul „cu de toate”, doar ca să nu te mai chinui.






Balanţă:

Balanţei i se pare firesc să te sprijine în orice demers care te face fericită, chiar dacă e vorba de cea mai mare nebunie. Să te vadă suferind e peste puterile ei... Va încerca să se consoleze cu gândul că nu ea este cea care a luat decizia, deci nu are nicio responsabilitate. Oricum, Balanţa trăieşte cu convingerea că timpul le rezolvă pe toate şi că nicio greşeală nu poate dura la infinit. De altfel, intenţiile ei sunt cele mai bune şi nu va conteni să-ţi spună că greşeşti, însă va evita cu tot dinadinsul să declanşeze un conflict pe tema asta.


Gemeni:

Gemenii sunt acei prieteni mereu gata să te scoată din necaz. Te menajează şi te ajută pentru că ei cred cu tărie în dreptul fiecărui om de a face propriile alegeri, chiar dacă acestea contrazic tot ce este corect. Dacă prietena ta cea mai bună este Geamăn, nu te va judeca dacă ai făcut o pasiune pentru cineva şi-ţi înşeli partenerul de cuplu şi chiar te va ajuta să planifici o răzbunare cruntă împotriva şefului sau a fostului, dacă i-o ceri. Geamănul găseşte o soluţie şi o scuză pentru orice, o vorbă bună, o cale care să te scoată la liman.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS