Semnificaţia zilelor săptămânii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Semnificaţia zilelor săptămânii


LUNI:

Guvernată de Lună, prima zi a săptămânii este una în care ne cam lipseşte sporul şi energia, dar suntem mai sensibili(e) şi mai romantici(e) decât de obicei. E bine să petrecem mult timp cu persoana dragă, să medităm, să ne analizăm gândurile, sentimentele şi planurile, deoarece toate activităţile spirituale sunt favorizate de astrul selenar. Lunea se pot închega noi prietenii, iar bărbaţii curtenitori sunt priviţi cu mai mare deschidere de către femei.

Zodii favorizate: Rac.

Ce culori să porţi: alb, argintiu, gri.


MARŢI:

În ziua guvernată de Marte, zeul războiului, se spune că sunt trei ceasuri rele, poate pentru că e risc crescut de conflicte şi certuri amplificate. Nu e o zi bună pentru negocieri sau confruntări, în schimb poţi alege activităţi energice constructive, precum exerciţiile fizice de tot felul. Proiectele laborioase începute marţea sunt duse la bun sfârşit cu spor.

Zodii favorizate: Berbec şi Scorpion.

Ce culori să porţi: roşu, vişiniu, violet.






MIERCURI:

Miercurea poţi face afaceri profitabile datorită planetei Mercur, care favorizează comerţul şi călătoriile. E ziua în care se munceşte cel mai mult şi productiv. Totodată, merg strună activităţile mentale, intelectuale, precum cititul, învăţatul, participarea la cursuri, seminarii. Nu e o zi bună ca să pui bazele unei relaţii sentimentale de lungă durată.

Zodii favorizate: Gemeni şi Fecioară.

Ce culori să porţi: albastru, verde.


JOI:

Jupiter aduce armonie şi înţelegere mai ales în relaţiile familiale. E o zi a cumpătării şi a echilibrului, favorabilă pentru comunicare şi împăcare cu prietenii(ele), iubitul(a), rudele, pentru ieşiri în oraş, dar şi pentru a pune pe picioare o nouă afacere sau pentru a începe studii de lungă durată. Tot joia sunt şanse mari să-ţi surâdă norocul (la bani, în dragoste, la serviciu).

Zodii favorizate: Săgetător şi Peşti.

Ce culori să porţi: galben, albastru, indigo, violet.






VINERI:

Cea mai plăcută zi din săptămână, te duce cu gândul la relaxarea de weekend. Datorită zeiţei Venus, vinerea sunt binevenite toate activităţile ce ţin de dragoste şi răsfăţ. E o zi potrivită pentru declaraţii de iubire, cine romantice, ritualuri Spa. Dacă suferi de vreo afecţiune, tratamentul medical început în această zi are toate şansele să dea rezultate. Activităţile caritabile pică la ţanc în zilele de vineri.

Zodii favorizate: Taur şi Balanţa.

Ce culori să porţi: roz, verde, albastru.


SÂMBĂTĂ:

E un moment bun ca să analizăm săptămâna abia încheiată şi să facem planuri pentru cea care vine. Suntem calmi(e), răbdători(are) şi obiectivi(e), putem lua decizii corecte şi rezolva probleme demult amânate. Sâmbătă e o zi bună chiar şi în soluţionarea problemelor legale care tronează de luni de zile. Sunt şi şanse de câştig financiar.

Zodii favorizate: Capricorn.

Ce culori să porţi: negru, indigo.






DUMINICĂ:

Energia pozitivă şi voia bună caracterizează această zi guvernată de Soare! Micile excursii, reuniunile cu prietenii(ele) şi familia, odihna sunt binevenite şi binemeritate duminică. E şi ziua în care se cade să-i mulţumim divinităţii pentru toate binecuvântările primite de-a lungul săptămânii. Dacă ai de rezolvat conflicte vechi, duminică ai şanse mai mari de reuşită.

Zodii favorizate: Leu.

Ce culori să porţi: portocaliu, galben, auriu.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS