Ce parfumuri apreciază reprezentantele fiecărei zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce parfumuri apreciază reprezentantele fiecărei zodii


Chiar dacă, de cele mai multe ori, aţi mizat pe flori și praline de ciocolată pentru a vă răsfăța partenera, mama sau colegele de serviciu, există și modalități inedite de a le surprinde pe femeile din viața voastră care vă sunt apropiate.

Nu aşteptaţi o anumită ocazie pentru a le arăta cât de mult contează pentru voi, ci încercaţi să transformaţi fiecare moment într-unul special. Femeile de lângă voi vor ajunge să se simtă cele mai norocoase că vă au alături. În plus, psihologii au demonstrat că satisfacția pe care o obținem atunci când dăruim este mult mai mare decât cea pe care o avem atunci când primim cadouri.

Dacă voi aveţi o stare de bine, iar iubita voastră se simte ca o regină, de ce nu aţi învesti în cadouri originale, cum ar fi un parfum? Ţineţi cont de caracteristicile zodiei ei atunci când îl alegeţi, dar și de particularitățile personale și nu veţi da greș.






Iasomia sporește creativitatea și șarmul:

Fiecare dintre noi avem o aromă-semnătură. Caracteristicile fiecăruia dintre noi, implicit ale iubitei tale se potrivesc cu anumite note din parfumul pe care îl poartă. În ultimii ani, experții în parfumuri spun că fiecărui tip de personalitate îi corespunde o anumită esență. Nu îți va fi astfel greu să îi cumperi parfumul care i se potrivește, mai ales că ai de ales dintr-o varietate de opțiuni.

Dacă iubita ta este un Berbec impulsiv, cu spirit de aventură, o vor avantaja ingrediente precum moscul sau citricele.

Taurii și alte semne de pământ adoră aromele naturale de trandafir, santal și patchouli.

Dacă partenera ta e născută sub semnul Gemenilor, atunci este o persoană pentru care verbul „a gândi” este specific. În general, mizează pe amestecuri, cum ar fi notele discrete de nucșoară, narcisă și coriandru.

Creativitatea Racilor va fi sporită de un parfum de iasomie, care înflorește chiar în perioada în care ei sunt născuți. Dacă destinatara cadoului e un Rac sensibil, cu siguranță va fi impresionată de un asemenea parfum, mai ales dacă are printre ingrediente și lotusul, ceaiul verde sau crinul.






Regăsirea în lavandă:

Dacă ai lângă tine o femeie Leu, alege esențele tari precum ambra și notele lemnoase.

Fecioara, intuitivă și pretențioasă, se va regăsi în apele de parfum de lavandă, zambile, orhidee, mimoză, scorțișoară și bergamotă.

Jumătatea ta poate e o Balanță echilibrată, pe care ai putea să o răsfeți cu o aromă de miere, tămâie de Java, zambile și violete.

Dacă ziua ei e în noiembrie și e un Scorpion tipic, atunci va fi sedusă de arome senzuale precum cele de grapefruit și vanilie.

Cedrul, lavanda, iasomia orientală și tămâia vor defini mereu o femeie născută în zodia Săgetătorului.

Dură și extrem de organizată, dar și iubitoare, femeii Capricorn de lângă tine nu i se potrivesc parfumurile fructate. Esența care o definește conține litchi, zmeură, lemn de agar și mosc.






Reprezentantele zodiei Vărsător sunt independente și devin magnetizante atunci când miros a Neroli (flori de portocal), iarbă de vetiver și bergamotă.

Sezonul Peștilor coincide cu sfârșitul iernii, momentul acela când natura se pregătește să reînvie și să înflorească. Așa cum bine ai intuit, parfumul reprezentativ al unei asemenea femei este unul floral, de magnolie și anason.

Indiferent ce aţi alege, nu faceţi rabat de la calitate și fiţi convinşi că va aprecia faptul că aţi ales un cadou special, în acord cu personalitatea ei de care aţi fost și sunteţi, zi de zi, cuceriţi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS