Care sunt zodiile care nu știu să spună NU?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Care sunt zodiile care nu știu să spună NU?


Berbec:

Nativii(ele) din zodia Berbec vor să facă pe plac tuturor. Da-ul este un cuvânt perfect pentru ei(le), deoarece este un semn foarte ambițios și pozitiv. Suferă enorm când sunt nevoiți(te) să spună NU, chiar dacă știu că e singurul răspuns pe care îl poate da. Nu vor risca să fie respinși(se), așa că vor încerca și mai mult să îi/le mulțumească pe ceilalți(lelalte).


Capricorn:

Capricornul vrea întotdeauna să ducă lucrurile la bun sfârșit, așadar este omul Da-ului. El știe că singurul mod prin care poate obține ceea ce și-a propus este să se asigure că toată lumea e fericită. Capricornul ar putea crede că ești cel mai rău om din lume, dar dacă îți faci bine treaba la care ești pus, el îți va spune da, da, de o mie de ori. Nu va spune NU cuiva care muncește din greu, indiferent dacă este sau nu de acord cu el.


Rac:

Racul nu poate spune NU pentru că nu crede în acest cuvânt. El crede cu tărie că orice este posibil. Este vorba despre fapte aici, nu vorbe. Dacă îi pui o întrebare la care se poate răspunde simplu cu da și nu, atunci el va spune da și va face să fie așa. Racul vede rareori ceva ca fiind imposibil.


Pești:

Acest semn prietenos luptă pentru aprobarea celor din jurul său tot timpul. E ca un serviciu pentru el. Muncește din greu pentru a avea prieteni(e) și pentru a-și menține relațiile cu aceștia(stea), chiar dacă asta înseamnă că, uneori, trebuie să le facă pe plac în ciuda a ceea ce-și dorește el. Acest(astă) nativ(ă) preferă să facă ceva îngrozitor împreună cu un/o prieten(ă), decât să îi spună „Nu, nu pot face asta cu tine”.


Balanță:

Atunci când Balanței îi este frică și are stima de sine scăzută, poți obține orice de la ea. În mintea ei poate că nu este de acord cu tine, dar îți va spune un mare da indiferent ce îi ceri. Balanța minte constant și o face pentru a-și ascunde vulnerabilitățile.


Leu:

Fiind regele zodiacului, cu siguranță nu te așteptai să fie în topul semnelor care nu pot spune NU. În cazul lui, motivul este unul destul de egoist. Lumea este o scenă pentru acesta, și toate cererile sau rugămințile pe care le primește sunt încă o ocazie de a-și arăta supremația.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS