4 zodii de care scapi greu din relaţie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
4 zodii de care scapi greu din relaţie


Cei(le) născuţi(te) în aceste semne zodiacale nu se implică uşor într-o relaţie, dar şi mai greu se pot desprinde din ea, chiar dacă lucrurile nu mai merg bine. Când viaţa în doi nu te poartă pe norişori roz aşa cum ţi-ai dorit şi despărţirea devine singura portiţă de salvare, cu niciunul(a) dintre aceşti(ste) nativi(e) nu te aşteaptă vremuri uşoare.


Rac – e dependent de tine:

Se spune că femeia Rac este cea mai lipicioasă din tot zodiacul şi cea mai vulnerabilă din punct de vedere emoţional. Urăşte singurătatea şi adoră să aibă pe cineva alături. Foarte sensibilă şi cu o emotivitate profundă, ea se dăruieşte omului iubit cu o sinceritate de copil şi îl protejează cu devotament de mama. Dacă vrei să te desparţi de ea, îi frângi sufletul. Pur şi simplu, nu se vede trăind fără tine, mai ales pentru că ştie că a făcut totul pentru a te şti fericit. Racul apelează la şantaj sentimental şi la toate strategiile de manipulare şi cucerire pentru a-şi păstra alături perechea. Renunţă doar când nu mai primeşte niciun strop de atenţie şi de iubire.






Scorpion – te consideră a lui:

Mai în glumă, mai în serios, unii spun că mai uşor scapi viu dintr-o luptă cu un tigru bengalez, decât dintr-o despărţire de un Scorpion îndrăgostit. Femeia sau bărbat, Scorpionul pur şi simplu nu acceptă ideea că nu te mai poate avea şi se înverşunează să-ţi demonstreze că locul tău este lângă el(a).
Scorpionii sunt foarte pasionali şi posesivi, au obiceiul să considere al lor ceea ce iubesc. Nu concep să piardă ceva sau pe cineva pe care şi l-au însuşit cu toată fiinţa. Prin urmare, reacţionează dramatic şi se încăpăţânează până în pânzele albe când se pune problema despărţirii, încercând cu tot dinadinsul să-ţi demonstreze că greşeşti.


Fecioară – nu îi place să greşească:

Timidă şi misterioasă, Fecioarei îi este greu să cunoască oameni noi, să-şi destăinuie secretele şi să se lase descoperită. Urăşte din suflet primele întâlniri, detestă chiar şi gândul de a lua tot procesul de la zero. Tocmai de aceea îi este atât de greu să renunţe la partenerul(a) de cuplu, de care se agaţă uneori cu disperare. Atunci când te primeşte în viaţa ei şi îţi dedică timpul ei, o Fecioară este convinsă că a făcut alegerea cea mai bună, iar să te desparţi de ea înseamnă să-i trădezi aşteptările şi să-i zdruncini puternic încrederea în sine şi în propriile decizii. Analizează minuţios fiecare gest pe care l-a făcut, îşi caută greşelile şi e gata să treacă cu vederea nemulţumirile trecutului şi să facă orice compromis necesar pentru a păstra relaţia. Perfecţionistă cum e, nu poate accepta că planurile ei se duc de râpă.






Capricorn – nu suportă să-i strici calculele:

La fel ca în toate aspectele vieţii lor, Capricornii îşi calculează atent fiecare pas pe care îl fac în viaţa sentimentală. Sunt foarte pretenţioşi, organizaţi şi nu-şi aleg partenerul(a) la întâmplare, de aceea rareori dau greş. Se implică cu toate forţele şi resursele în viaţa de cuplu, sunt extrem de loiali, îşi doresc stabilitate şi au gânduri serioase de viitor. Tocmai de aceea, dacă se pune problema despărţirii, le este enorm de greu să accepte că au dedicat sentimente şi timp într-o relaţie care, în cele din urmă, nu funcţionează. Vor tărăgăna lucrurile şi vor încerca să repare ceea ce nu merge, până când le va fi clar până şi lor că au epuizat toate variantele şi şansele.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS