Zodii de bărbați vânători

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodii de bărbați vânători


Pe lângă abilitățile pe care le-au dezvoltat în materie de seducție, acest tip de bărbați sunt ajutați și de informația „moștenită” de la semnul lor zodiacal. Iată care sunt bărbații „vânători” ai zodiacului!


Gemeni:

Hedonist până în măduva oaselor, reprezentantul zodiei Gemeni nu pierde timpul niciodată. Fie că le face avansuri colegelor de serviciu, fie că iese la o bere cu băieții, acest nativ vânează de plictiseală. Trebuie să experimenteze cât mai multe senzații, variate, intense sau neplăcute. Nu contează, s-a născut să fie unul dintre cei mai mari prădători ai „junglei”. Umorul, aparenta empatie și motivarea sunt lucrurile care îl fac pe Gemeni să nu plece acasă niciodată singur.


Leu:

Nu poate accepta un „nu” din partea nimănui, cu atât mai puțin din partea unei femei. Este masculul alfa al zodiacului, cel care reușește tot ceea ce-și propune. El face acest lucru nu din dorința de a experimenta, ci din dorința de a fi iubit de cât mai multe femei: le are la degetul mic de îndată ce și-a îndreptat privirea către ele. Femeile își doresc să îi câștige atenția și sunt seduse de puterea pe care o are Leul asupra celorlalți, dar și de modul în care reușește să fie tot timpul în centrul atenției. Este cel mai mare prădător din zodiac. Desigur, puterea financiară este un magnet pentru femeile care roiesc în jurul său.


Scorpion:

Un alt bărbat împătimit al acestui sport este Scorpionul. Nativul acestei zodii iese la vânătoare de amorul artei. Înșală din „principiu”, iar faptul că este iubit de femei vine ca o confirmare a statutului său de … mascul. Nu pleacă acasă doar cu una, ci cu cel puțin două sau trei femei. Jocul lui este simplu: își etalează atuurile fizice nonşalant și profită de gustul său pentru modă ca să agațe. Fără să fie vreun seducător, vreun spiritual, ba este chiar „gol” în interior, ceea ce-l face să devină obiect de interes pentru femei sunt calitățile lui fizice.


Săgetător:

Săgetătorul iese la vânătoare pentru că nu se simte niciodată iubit. Este tot timpul suspicios în privința femeii de lângă el și nu-i poate fi niciodată fidel (desigur, mai sunt si excepții), pentru că, la rândul lui, o bănuiește că nu-i este loială. Săgetătorul se întâmplă deseori să fie într-o relație, dar să iasă la vânătoare pentru că șansele de reușită îi confirmă faptul că încă este tânăr și seducător. Spirit aventurier, Săgetătorului îi plac femeile exotice.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS