Trei zodii care ar fi bine să le eviţi când sunt nervoase

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Trei zodii care ar fi bine să le eviţi când sunt nervoase


Gemeni:

Nativii(ele) din zodia Gemeni fac parte din categoria persoanelor nemiloase. Sunt destul de duri(e) atunci când vine vorba de un conflict şi nu iartă niciodată nimic, aruncând cuvinte fără să se gândească prea mult la consecinţe. Trebuie să aibă întotdeauna dreptate şi să iasă învingători(are) din fiecare ceartă.


Rac:

Racii sunt foarte indiferenţi atunci când vine vorba de ceartă sau scandal, deoarece nu le pasă despre cine e vorba, certându-se şi luptând oricum ca să obţină ceea ce vor. Nativii(ele) din zodia Rac nu ştiu să ţină pentru ei(le) şi sunt nişte caractere vulcanice, explodând la fiecare ceartă. Poate că unii(ele) cred că aberează, însă adevărul este că nu prea ştiu cum să-şi manevreze sentimentele.






Scorpion:

Toată lumea ştie că nativii(ele) din Scorpion sunt cele mai orgolioase persoane, iar atunci când iartă, chiar însemni ceva pentru ei(le). Problema lor este că îşi ies din fire foarte repede, uneori certându-se cu ei(le) înşişi(săşi). Sunt genul de oameni care manipulează foarte uşor, chiar şi în timpul unui conflict. Chiar daca este vina lui/ei, niciodată nu o să-i poţi reproşa asta, puterea pe care o deţine fiind cu mult peste forţele tale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS