Trei pași pentru a-ți îmbunătăți viața

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Trei pași pentru a-ți îmbunătăți viața


Este în natura noastră umană să dorim să ne îmbunătățim viața la un nivel mai profund decât ceea ce avem sau ceea ce scrie pe cartea de vizită. Să ne activăm și să ne exprimăm potențialul pe care simțim că îl avem ascuns în interiorul nostru.

Cu toate acestea, foarte puțini dintre oameni au curajul să facă acest lucru. Ei aleg să își trăiască viața apăsați de teama de necunoscut, sfâșiați de conflictul interior între ceea ce sunt cu adevărat și ceea ce pretend să fie, între dorința de a fi autentici și nevoia de fi acceptați de cei din jur, indiferent de ce implică asta. Fac planuri pe care nu le implementează niciodată și trăiesc pe pilot automat.

Ca în orice altceva, pentru a-ți îmbunătăți viața este nevoie să acționezi. Nu poți saări peste acest pas oricât de mult ți-ai dori. Acțiunea nu trebuie să fie întotdeauna radical și să îți schimbe viața din temelii instantaneu. Trei pași simpli, dar esențiali, te pot ajuta să vezi transformări în timp.






Primul pas este să te cunoști pe tine și să te accepți așa cum ești. Conștientizează-ți fricile, iartă, renunță la emoțiile negative acumulate în timp, vindecă-ți rănile și traumele emoționale din trecut. Oricât de dureroase ar fi, atunci când lucrezi asupra acestor aspecte, viața ta se îmbunătățește iar fiecare alegere pe care o faci este una conștientă și nu bazată pe programe limitative sau frici.






Cel de-al doilea pas este să îmbrățișezi disconfortul. Orice nu corespunde planului desenat de minte este perceput ca disconfort. Pentru că majoritatea oamenilor se tem de disconfort, ei aleg să trăiască vieți plictisitoare și mediocre. Viața ta se schimbă în mod radical atunci când încetezi să opui rezistență schimbării. Acceptă să experimentezi situații incomode, ca de exemplu să renunți la o relație toxică și să fii singură o perioadă și vei vedea câte oportunități vor apărea.

Cel de-al treilea pas este să îți accesezi cele patru puteri cu care te-ai născut și de care nu ești conștientă în întregime. Acestea sunt spiritual, mintea, corpul și inima ta. Fiecare dintre ele are o putere specială. Invață cum să o stăpânești și viața ta va deveni mai bună.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS