Top 3 zodii favorizate de aştrii în luna decembrie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii favorizate de aştrii în luna decembrie

Decembrie este o lună aşa cum trebuie să fie orice final de an: cu bucurie şi emoţie, cu promisiuni şi planuri. Iar dacă eşti Scorpion, Capricorn sau Vărsător, aştrii se aliniază după rezoluţiile tale.


Scorpion:

Ai multă energie şi curaj în decembrie. Marte în Scorpion te ajută să fii hotărât/ă şi să-ţi îndeplineşti rapid obiectivele. Dacă aşteptai momentul oportun pentru a lua o decizie sau pentru a face o schimbare, profită de susţinerea astrală din perioada asta! Înainte de toate, modul în care comunici se îmbunătăţeşte simţitor, eşti mai deschis/ă şi sincer/ă, iar efectul pe care-l obţii este unul pe măsură. Te bucuri de ce ai, de reuşitele tale şi te preocupi mai puţin de lucrurile care nu merg întocmai conform planului. Şi pe plan sentimental e un moment prielnic pentru a ghida lucrurile în direcţia dorită de tine sau măcar pentru a le clarifica. Negocierile cu partenerul/a de cuplu decurg excelent şi susţinerea lui/ei îţi dă plăcutul sentiment că lucrurile sunt la locul lor. Ai toate motivele să priveşti cu încredere spre noul an, să-ţi planifici concedii, călătorii, cumpărături.






Capricorn:

Pentru tine începe nu doar o lună specială, ci un lung şir de luni în care ai toate condiţiile să-ţi îndeplineşti planurile şi visurile. Un context astral rar pentru Capricorni, de care trebuie să profiţi din plin. În decembrie Jupiter este prezent în zodia ta, unde împreună cu Soarele din data de 22 şi Luna Nouă din 26 contribuie la fericirea ta. Ai vorbele la tine, te remarci cu uşurinţă şi e greu să-ţi reziste cineva. Toate momentele în care ai muncit, te-ai zbătut şi ai strâns din dinţi în ultima perioadă îţi vor fi de acum răsplătite. Fii cu ochii pe toţi oamenii, invitaţiile, ofertele care apar în perioada asta în viaţa ta. Primeşti veşti bune şi reuşitele îţi pică, parcă, din cer, încât nici tu nu ştii ce ai făcut ca să le meriţi. Poţi încerca ceva nou în orice domeniu, la serviciu, în relaţii, în modul în care arăţi. Iar dacă îţi doreşti pur şi simplu să ai grijă de tine, să te odihneşti, să te răsfeţi, fă toate aceste lucruri, fiindcă le meriţi din plin.






Vărsător:

E o perioadă de care trebuie să profiţi! Reuşeşti de minune să te detaşezi de tot ce te tulbură şi să te concentrezi la lucrurile importante. Îţi faci ordine în viaţă, în proiecte, în relaţii, astfel încât să simţi că avansezi, că evoluezi. E şi un moment excelent să scapi de obiceiurile proaste, să o iei de la zero pe un nou drum. Indiferent cum alegi să petreci de sărbători, te simţi şi arăţi excelent, emani şi atragi în jurul tău energie pozitivă. Pe plan sentimental, din data de 20 te susţine prezenţa planetei Venus în Vărsător, care te învăluie într-o aură de farmec şi blândeţe. Cei/le dragi te surprind plăcut şi îţi sunt alături, tocmai când ai mai mare nevoie de un imbold. Tot acum poţi primi sau face declaraţii neaşteptate. Toate schimbările pe care ţi le propui luna asta se dovedesc utile şi de mare ajutor pentru viitor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS