Top 3 zodii care își vor împlini dorinţele pe final de an

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care își vor împlini dorinţele pe final de an


TAUR. Răbdarea și calmul ce caracterizează nativii din zodia Taur vor fi răsplătite de destin, în cele din urmă. Toate se întâmplă la timpul lor, vor descoperi aceștia, chiar dacă în unele momente sunt cuprinși de tristețe și o senzație copleșitoare de nostalgie. Surprizele vor fi, cu precădere, în dragoste, acolo unde Cupidon pare că și-a făcut planuri speciale pentru Tauri. Va fi cu totul altceva decât își imaginează, dar numaidecât plin de romantism și semnificație. Pentru prima oară, cei din zodia Taur vor avea senzația că, atunci când lucrurile se potrivesc, viața decurge ușor și senin, fără probleme inutile și fără senzația de sfârșit iminent. Doar să deschidă bine ochii.






SCORPION. Este rost de iubire și pentru nativii din Scorpion, una plină de mister și priviri cu subînțeles - ceva apropiat de acele suflete-pereche ce par a se cunoaște de o viață, deși nu încetează a descoperi lucruri noi despre ele în fiecare clipă. Cu toate că asemenea relații par desprinse din filme, adevărul este că jumătatea Scorpionilor e mai aproape ca niciodată. De cele mai multe ori, chiar sub ochii lor. Le este greu să o vadă, însă, în toată agitația și stresul de zi cu zi. Magia Sărbătorilor ar putea spulbera perdeaua de fum, lâsând loc unor clipe ce vor scrie istorie. Dorințele chiar devin realitate, atunci când le urmărești în fiecare zi, cu pasiune și dedicare.






PEŞTI. Peștii care stau cu ochii la pușculită ar putea avea parte de o surpriză frumoasă pe final de an. O mică afacere cu un prieten, o datorie mai veche sau o ofertă ce părea a fi imposibilă în urmă cu puțin timp le va da un avânt extraordinar pentru noul an și speranța că, în sfârșit, lucrurile vor intra pe un făgaș bun. Este un moment în care promisiunile se împlinesc, iar toate eforturile din trecut par a fi răsplătite la adevărata lor valoare. Cei care sunt destul de norocoși încât să prindă o ocazie unică pe plan profesional să nu ezite nicio clipă. Cel mai mare regret e regretul de a nu fi făcut nimic. Nu trebuie să aștepți condiții ideale, pentru că nu le vei avea niciodată.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS