Ritualul de relaxare potrivit zodiei tale

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ritualul de relaxare potrivit zodiei tale


Berbec:

Îţi faci timp pentru tine prea rar. Când relaxarea prinde un loc în agendă, ţine cont de zona capului, cea care te reprezintă. Un masaj delicat al scalpului şi o mască luxoasă pentru ten te detensionează şi-ţi alungă grijile instant. Masajul capilar făcut la un salon specializat te scapă şi de insomnii, şi de dureri de cap...


Taur:

Taurii adoră confortul şi relaxarea. Printre atâtea proiecte şi responsabilităţi, ai nevoie să te abandonezi unor mâini pricepute, care să-ţi ofere un masaj total, profund detensionant. Dacă nu te programezi la SPA, pregăteşte-ţi acasă o cadă cu spumă, înconjurată de lumânări colorate şi aplică un ulei de corp după.


Gemeni:

Odihna poate fi pentru tine cel mai mare lux. Cum seara perfectă este una în care să citeşti până târziu, bagă-te sub pătură devreme şi, ca să fie atmosfera de vis şi somnul profund, umple-ţi dormitorul cu flori de muşeţel, tei sau lavanda şi adăugă ulei esenţial de ylang ylang pe perna de aromaterapie de pe noptieră.






Rac:

În mintea şi sufletul tău este vacarm de gânduri şi sentimente pe care îţi este dificil să le exprimi, să le înţelegi, să le controlezi. Scrisul te ajută să aprofundezi ceea ce simţi. Cu muzică de meditaţie pe fundal, care te poartă cu ritmurile ei pe calea liniştii şi inspiraţiei, adaugă pagini în jurnalul de suflet sau pregăteşte scrisori pentru cei dragi.


Leu:

Coama de leoaică se cere îngrijită. Când eşti stresată sau cu moralul la pământ, programează-te la un salon care oferă pe lângă clasicul vopsit şi coafat ritualuri precum masajul capilar, pentru un sentiment de relaxare completă. Foloseşte şi acasă măşti şi uleiuri pentru păr, iar masajul îl poţi face singură sau cu ajutorul partenerului.


Fecioară:

Firea ta perfecţionistă te expune unei doze de stres greu de gestionat. Lasă pe toată lumea şi toate grijile deoparte şi bucură-te de un moment doar al tău. O oră în cadă cu apă fierbinte, în care ai adăugat uleiuri esenţiale relaxante, sare de mare, spumă din belşug te ajută să renaşti.






Balanţă:

Dintre toate ritualurile din saloane, cele de îngrijire a mâinilor ţi se potrivesc mănuşă. Programează-te la o şedinţă de răsfăţ complet, care să includă masca hidratantă şi masaj pentru mâini. Neapărat ai nevoie de o manichiuristă pricepută, care să-ţi pună pe unghii o adevărată operă de artă.


Scorpion:

O zodie pasională şi senzuală, dar care se stresează şi tulbură uşor, Scorpionul are nevoie de un răsfăţ al simţurilor. Foloseşte uleiuri esenţiale detensionante pentru masaj, pentru baia de seară sau într-o lampă de aromaterapie, în dormitor. Bergamota, portocalul şi muşeţelul sunt câteva arome perfecte pentru tine.


Săgetător:

Îţi place să ai ce povesti despre ritualurile pe care le experimentezi, aşa că poţi încerca ceva special. O oră de „yoga fierbinte”, care îmbunătăţeşte mobilitatea şi alungă stresul sau o oră de terapie prin plutire în apă salină, disponibilă în câteva centre SPA. Îţi vor aduce o stare de calm nemaiîntâlnit.






Capricorn:

Te ajută să intri în contact cu emoţiile tale, să-ţi găseşti echilibrul interior. Te poţi concentra asupra unei teme (iubire, empatie, rugăciune) sau poţi pur şi simplu să-ţi conştientizezi respiraţia, gândurile, dorinţele. Există cursuri care te ajută să-ţi îmbunătăţeşti tehnica şi să atingi mai repede starea de bine interior.


Vărsător:

Tratamentul tău de răsfăţ trebuie să fie unul sofisticat. Îţi poţi pregăti acasă o baie cu lapte şi miere, dar pentru o experienţă ca la carte, programează-te la un centru SPA pentru o împachetare totală cu ciocolată, argilă, unt de cocos sau shea ori vreun ulei aromat, urmat de masaj şi saună.


Peşti:

Pentru Peşti, picioarele sunt o zonă sensibilă. Tot ce ţine de îngrijirea lor îţi oferă o stare de bine. Cumpără-ţi pentru acasă o cădiţă de hidromasaj pentru picioare sau programează-te la o pedichiură care să includă tratamente de hidratare şi masaj. Reflexoterapia este excelentă pentru tine!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS