Pentru trei zodii, anul 2020 va reprezenta un nou început

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Pentru trei zodii, anul 2020 va reprezenta un nou început


Berbec:

Berbecii sunt maeștrii schimbărilor, genul de persoane care nu așteaptă momentele finale, decisive și de multe ori dureroase pentru a-și lua destinul în propriile mâini. De obicei, nativii/ele din zodia Berbec sunt deosebit de atenți/te la ceea ce se întâmplă în jur și mereu conectați/te la propriile vise. Atunci când lucrurile par a o lua pe un făgaș greșit, nu vor ezita să schimbe cursul și să sacrifice confortul și plăcerile de moment, pentru un viitor sigur și în concordanță cu cele mai adânci dorințe ale lor. Iar finalul de an ar putea reprezenta momentul perfect de cotitură, în special pentru nativii/ele din Berbec care au avut de suferit de pe urma unor evenimente nu tocmai fericite.






Rac:

Și Racii ar putea face schimbări majore la cumpăna dintre ani. Atât pentru cei/le singuri/e, cât și pentru nativii/ele din Rac cu o relație stabilă, este momentul unei analize profunde, în care vor pune în balanță comportamentul de până acum cu modul în care au visat că-și vor trăi viața. De obicei sunteți specialiști/ste în astfel de demersuri, cel puțin la nivel teoretic. Practica este cea care le dă de furcă, în cele mai multe cazuri. Cei/le care vor reuși să treacă peste această barieră la nivel psihologic vor observa cum viața li se schimbă în bine de la o zi la alta - în măsura sacrificiului pe care sunt dispuși/se să îl facă.


Săgetător:

Aiuriți/te, sentimentali/e și deopotrivă reci ca gheața, în funcție de situație, Săgetătorii/arele ar putea ajunge la concluzia că e bine să ai o sută de opțiuni, dar totuși preferabil ceva sigur. Este nevoie de un sacrificiu - indiferent dacă dorințele sunt pe plan sentimental sau în cel al carierei. Nativii/ele din zodia Săgetător vor fi nevoiți/te să aleagă între potențialul neîmplinit și certitudinea care constrânge, dar oferă un sens. Va fi greu, dar nu imposibil. Și ce moment mai potrivit decât trecerea dintre ani, când fiecare persoană face bilanțul și visează că, cel puțin pentru o zi, va fi mai bună decât înainte?





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS